Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Πώς να αντιμετωπίσεις αυτούς που κάνουν υποκλίσεις στους ρασοπαπάδες ή το αντίστοιχο;''


Κείμενο που έστειλε αστυνομικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

ανηκω στους διωχθεντες αστυνομικους.με στημενες πειθαρχικες κατηγοριες και απανωτες μεταθεσεις.εχω, ομως,εγγριση του υπουργου για επαναφορα στην ενεργο δραση .ομως ο αρχηγος δεν με επαναφερει.εκανα καταγγελια το 2015 στον εισαγγελλεα,ο οποιος τη χρεωσε στο εσωτ υποθεσεων.ποιο το πορισμα?τον φεβρουαριο 2021 εστειλα και ζητησα διευκρινησεις απο τον υπουργο.επι εποχης του τοτε 1996 διωχθηκα,παροτι ημουνα απο τους πλεον ικανους  αστυνομικους.και αδιαφθορος...Πως να αντιμετωπισεις αυτους που κανουν υποκλισεις στους ρασοπαπαδες η οτι αντιστοιχο?








Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "ρασοπαπάδες", αν όμως αναφέρεσαι στους ορθόδοξους ιερείς, θα εξηγήσεις σε τι σου φταίξανε και τους κατηγορείς, αλλιώς θα διαγράψεις την ανάρτησή σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμπεριστατομενο αρθρο , με επιχειρηματα , αρχη μεση τελος και ενα νοημα τροφη για σκεψη. Ηρεμα με το τσιπουρο , για να μπορεις να βαλεις σε μια ταξη τις σκεψεις σου και μη μιλας με υπονοουμενα αλλα πες τι σημαινει το "αντιστοιχο" και ποιος το κανει στους "ρασοπαπαδες" ο οποιος σε αδικησε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Αν κατάλαβε κάποιος κάτι ας το πει και σε μενα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βητάς που προσελήφθη με το αδιάβλητο σύστημα του τενεκέ με τυρί ξέφυγε λίγο στην κατανάλωση του τζάμπα ούζου στον καφενέ του χωριού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι είχαν τενεκέδες με λάδι και τυρί έπιαναν πρώτο θρανίο στο δημόσιο. Παιδιά που στερήθηκαν το ξεροκόμματο έγιναν αστυνομικοί. Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη οι βουτυρομπεμπέδες των πανελληνίων και των φροντιστηρίων και οι μέχρι εισαγωγής στην ΕΛ.ΑΣ μπράβοι και ανεγκέφαλοι των λεγόμενων ειδικών αδυναμιών!Ας δούμε ποιοί τίμησαν το σώμα και ποιοί το ξεφτίλησαν και το έκαναν Καμόρα!