Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η απόφαση ... σταθμός - Μπορούν να προστεθούν και οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ - Ο διασυρμός του αστυνομικού


Καμιά φορά οι λέξεις αποτυπώνουν την σκληρή αλήθεια. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αθροιστικά και έσχατη για την κυβέρνηση η αστυνομία. Όπως ακριβώς αθροιστικά τοποθετείται ο αστυνομικός. Πρώτος στις υποχρεώσεις, τελευταίος στα δικαιώματα. 

Η απόφαση του υπουργείου εσωτερικών δεν θα μπορούσε παρά να είναι το μεγαλύτερο χαστούκι απαξίας που εισπράττει στις παρειές του ο αστυνομικός. Παρέχεται λοιπόν η δυνατότητα να προστεθεί και εκπρόσωπος της αστυνομίας στις καταθέσεις στεφάνων.

Και ποιον νοιάζει αν η αστυνομία καταμετρά δεκάδες νεκρούς για την υπεράσπιση του πολίτη και την προάσπιση βασικών αρχών της Δημοκρατίας. Τι κι αν έχει να καταθέσει χιλιάδες τραυματίες και μνημεία αίματος. Τελευταία, σε μία παράγραφο αθροιστικής έκφρασης των αληθινών αισθημάτων που τρέφουν οι κυβερνητικοί και οι κάθε κυβερνητικοί για τον αστυνομικό. Ο αποσυνάγωγος της παρέας και με τη βούλα πλέον, μέσα σε μια ανακοίνωση- μνημείο αναλγησίας.
 
Ο αστυνομικός που σηκώνει αγόγγυστα το βάρος της ευθύνης προκειμένου να καλύψει όλες τις τεχνητές αδυναμίες της όποιας κυβερνητικής στρατηγικής (εδώ είναι που γελάμε αχαλίνωτα) για να λιθοβοληθεί πρώτος και μόνος αυτός όταν κάτι στραβώνει.

Πρώτος στη φωτιά, τελευταίος στις κυβερνητικές παράτες, που όπως και να το κάνουμε, με τον τρόπο που έχουν επιλεγεί να γίνουν, προσέβαλαν το αίμα και τη μνήμη των αγωνιστών του 21. Το ίδιο αίμα που ενώνει διαχρονικά όλους τους ήρωες που έπεσαν υπέρ βωμών, εστιών και καθήκοντος.

Κρίμα. Για ακόμα μία φορά κρίμα...
 
ΥΓ: Τα ίδια και χειρότερα βέβαια ισχύουν για τους υπηρετούντες σε πυροσβεστική και λιμενικό. Εχουν κι αυτοί νεκρούς.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 
 
 

 




Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάλια αδιόρθωτα ας τα βλέπουν αυτοί που τρέχουν μας έγραψαν ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε την περιφρόνηση σε δέκα αράδες ο Καραιβαζ αποτύπωσε αυτό που λένε : προσβολή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχουσι..
.. Ψοφοδεείς ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ - Ξεφτλισμένη αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι έγινε??
Μας φτάνει που θα προαχθούμε σε ανθ/μους.
Μας φτάνει που οι αξ/κοι δεν θα μετατίθενται και θα γίνουν όλοι ταξ/χοι.
Μας φτάνει που χρησιμοποιούν το υπηρεσιακό όχημα σαν να είναι ιχ.
Μας φτάνει που δεν μας ξεχνούν στα στους λόγους τους.
Μας φτάνει που στις μεταθέσεις, στις αποσπάσεις οι συνδικαλιστές έχουν λόγο.
Μας φτάνει που έχουμε ένα μισθό και δεχόμαστε το κήρυγμα περί ανεργίας κ.λ.π.
Μας φτάνει που οι πολιτικάντιδες μας χτυπούν την πλάτη έστω και με το μεσαίο δάκτυλό τους.
Ο κατάλογος συνάδελφοι είναι μεγάλος...
Όταν θα καταλάβουμε σαν ένα σώμα με ένα μυαλό τί πραγματικά πρέπει να έχουμε, τότε πιστεύω ότι θα ξυπνήσουμε από το MATRIX.
Μέχρι τότε να γνωρίζετε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Χρόνια Πολλά!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού, εμείς οι ίδιοι δεν συνειδητοποίουμε ότι μας έχουν γραμμένους και δεν μας υπολογίζουν καθόλου καλά να πάθουμε. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως σκέφτονται αυτοί για εμάς και να πράξουμε αναλόγως από εδώ και στο εξής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρώτος στις υποχρεώσεις, τελευταίος στα δικαιώματα.Θά'θελα να σας ενημερώσω πως υπάρχει ένας κρατικός υπάλληλος που βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση από του αστυνομικού.Ο εξωτερικός φρουρός φυλακών κ' δη της φρουράς του Κορυδαλλού.Ρωτήστε κ'θα μάθετε πολλά.Μην ρωτήστε μόνο συνδικαλιστές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Γιώργο η προσέγγιση σου είναι απόλυτα επιτυχής!! Τι να περιμένεις από μια ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων και μια Κυβέρνηση Κούλη που βλέπει την αστυνομία σα σκουπιδιάρη!!