Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς ξεκίνησε η βίαιη προσαγωγή του πολίτη στη Νέα Σμύρνη – Δείτε το βίντεο


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τις στιγμές που προηγήθηκαν της βίαιης σύλληψης του πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται κόσμος να συζητά με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο άνδρας που φαίνεται στα υπόλοιπα βίντεο.

Σημειώνεται ότι οι εικόνες με τη βίαιη αντίδραση της αστυνομίας προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις. Με ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποίησε ότι θα γίνει ΕΔΕ για τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

sdna.gr









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να κάνει μια αλλαγή στον υπουργό; Φτάνει κούρασε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φως φανάρι είναι. Πήγαν τα καλόπαιδα οι ημιπιτσιρικάδες, να πουλήσουν τσαμπουκά στην ΔΙ.ΑΣ., και αφού είδαν ότι δεν τους παίρνει, αρχισαν να κλαίνε σαν μυξοπαρθένες...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Στο βιντεο φαινεται οτι ο πολιτης στην προσπαθεια του να προκαλεσει τραβαει το χερι του αστυνομικου προκαλωντας εντυπωσεις. Στη συνεχεια ο αστυνομικος κανει χρηση σιδερενιας ραβδου ωστε να τον απωθησει. Στο αλλο βιντεο δεν καταλαβαινω τι κανουν οι αστυνομικοι....αφου εχουν τον πολιτη στη μεση και τον βαρανε χωρις αυτος να αντιστεκεται. Πραγματικα λυπαμαι που φαινεται ξεκαθαρα η ανεκπαιδευση και ο αντιεπαγγελματισμος των ομαδων ΔΙΑΣ. Δεν ξερουν να χειροπεδουν ? Δεν εχουν παρευρεθει εστω σε παρομοια κατασταση κινδυνου? Δεν μπορουν -οπως οφειλουν- να συγκρατουν τα συναισθηματα τους και να δειχνουν επαγγελματισμο? Τι απ'ολα?
Και καθε παρομοια ενεργεια μονο ζημια προκαλουν στο Σωμα της ΕΛ.ΑΣ αλλα και τους υπολοιπους συναδελφους. Ειμαστε επαγγελματιες και οτι "σεριφηδες"....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς η ΔΙΑΣ που έχει υπερεκτιμηθει, γιατί όλοι ξέρουμε με ποιο προσωπικό στελεχωθηκε, εκθέτει για άλλη μια φορά το σώμα.