Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τσίτσικας για τις δεσμεύσεις Οικονόμου: "Δικαίωση για τον μακροχρόνιο αγώνα που δίνουμε"


Με αφορμή τη συνάντηση του Αχαιού βουλευτή Ι. Φωτήλα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Ελευθέριο Οικονόμου και τις δεσμεύσεις του υφυπουργού ως προς την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των αστυνομικών, o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας τόνισε αρχικά:

"Η εξέλιξη αυτή για εμάς είναι μια δικαίωση για τον μακροχρόνιο αγώνα που δίνουμε. Βλέπουμε ότι μετά το Μέγαρο, που είναι στο τελικό στάδιο πλέον των διαδικασιών ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η κατασκευή του, υπάρχει η βούληση άμεσα, όπως μας μεταφέρθηκε τόσο από τον κύριο Φωτήλα όσο και από την Ηγεσία, να απαλλαγούμε και από αυτή τη διαδικασία".



Παράληλλα, ο κ. Τσίτσικας, σημείωσε ότι όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί είχαν στο πλευρό τους και τους Βουλευτές της περιοχής, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στα αιτήματά τους και η βοήθειά τους ήταν καθοριστική. Τόσο με συναντήσεις όσο και με επερωτήσεις και τώρα με τη συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό.

"Τηρούμε στάση αναμονής και αναμένουμε άμεσα την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Για την Ένωσή μας τόσο το κτιριακό όσο και οι Μεταγωγές είναι θέματα που θέσαμε ψηλά στις διεκδικήσεις μας και θα είμαστε ευτυχείς αν έχουν αίσιο τέλος. Δεν θα πρέπει να παραλείψω και την σημαντική βοήθεια του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας όπου και ο ίδιος παρενέβη για το θέμα στον αρμόδιο Υφυπουργό", καταλήγει ο κ. Τσίτσικας. 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα κρατά μικρό καλάθι πρόεδρε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να είσαι σίγουρος τώρα χα χα χα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δικαίωση θα είναι όταν θα δείτε νέο κτίριο, Τώρα υποσχέσεις πήρατε....οσον αφορά τις μεταγωγές σε κάποια άλλη ζωή μπορεί και να γίνει