Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Απόπειρα δολοφονίας


''Ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωσή του, είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε προσωπικά σε ό,τι χρειαστεί το επόμενο διάστημα'' τονίζει στην ανακοίνωσή της για τον τραυματία αστυνομικό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η ανακοίνωση:

Έντονη οργή και αγανάκτηση μας προκαλεί η άνανδρη και με ανθρωποκτόνο πρόθεση επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας, με συνέπεια το βαρύτατο τραυματισμό ενός εξ αυτών κατά τη διάρκεια των αποψινών μέτρων τάξης και ασφάλειας στη Νέα Σμύρνη.                                                                                    

Ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωσή του, είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε προσωπικά σε ό,τι χρειαστεί το επόμενο διάστημα.

Είναι αδιάψευστη πραγματικότητα ότι, ενώ ο Έλληνας αστυνομικός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίνοντας καθημερινή μάχη με την εγκληματικότητα, το μεταναστευτικό, την υγειονομική κρίση κ.λπ., για άλλη μια φορά, δυστυχώς, καθίσταται και πάλι το εξιλαστήριο θύμα, ο αδύναμος κρίκος και το σώμα εκτόνωσης κάθε είδους «μπαχαλάκηδων».

Εξαιτίας των μικροπολιτικών συμπεριφορών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων η Ελληνική Αστυνομία από Σώμα, φίλο και συμπαραστάτη του πολίτη που είναι, στοχοποιείται και κινδυνεύει να απαξιωθεί με άμεσο τίμημα την ανθρώπινη ζωή κάθε αστυνομικού. Αποτέλεσμα, οι συνάδελφοί μας σε όλη τη χώρα, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα να δέχονται απρόκλητες επιθέσεις με κίνδυνο της ζωής τους και των οικογενειών τους, μόνο και μόνο γιατί φοράνε μια στολή που την τιμούν καθημερινά και με κάθε τρόπο.

Μέσα σε αυτήν την τραγική κατάσταση, καλούμε όλα τα Πολιτικά Κόμματα να επιδείξουν επιτέλους σοβαρότητα και να λάβουν ουσιαστικές αποφάσεις ώστε να μπει ένα τέλος στην πολιτική εκμετάλλευση του αστυνομικού θεσμού.

Η εποχή της ανέξοδης φραστικής καταδίκης της βίας, πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

Όχι άλλα «κροκοδείλια δάκρυα», SMS και «ευχαριστώ».

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανήκει στο 80%;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως με τις συνδρομές, αντι να κάνουν ταξιδακια και φαγοποτια, να στηρίξουν νομικά κανέναν συνάδελφο ή να επικηρυξουν κανένα δράστη?
Μόνο λόγια και αυτά ανούσια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως το 60αρι που πάει στην ποασυ να πάει στον συνάδελφο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο τραυματίας είναι Ειδικος Φρουρος απο αυτους που κατηγορούσατε πριν μολισ μια μέρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποκριτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυπνήσατε ρε ταγαρια;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον θα ήταν.. Ανεκπαιδευτος για να τις φάει!!!!
Ο χρήστης Jim είπε…
Τι στηρίζετε ρεεεε? Που μερικές μέρες πριν τα πυροδοτησατε ως ηθικοί αυτουργοί με το να φωνάζετε για ανεκπαίδευτος οι περισσότεροι από εσάς και για παράνομους εξοπλισμούς.....