Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ανησυχία αστυνομικού για τις πεζές περιπολίες στα Εξάρχεια


Κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Υπό τη σκιά των γεγονότων στη Νέα Σμύρνη, θα ήθελα να εκφράσω κάποιες ανησυχίες που, πλέον, γίνονται φόβοι. Εδώ και ένα χρόνο η Υποδιεύθυνση Περιπολιών στέλνει κάθε μέρα δύο βάρδιες πεζές στα Εξάρχεια. Οι πεζές καλούνται να στέκονται πάνω στην πλατεία μόνες, χωρίς ενίσχυση από ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ ή ΔΙΑΣ και με τις απειλές του ΑΔ για αναφορά αν φύγουν. Πολλές φορές φύγαμε με το φόβο να πέσουμε πάνω σε κάποιο οργανωμένο πλήθος. 

Η συμπεριφορά των ομάδων ΔΡΑΣΗ απέναντί μας είναι απαξιωτική, κάτι το οποίο μας βάζει σε υποψίες ότι και οι ίδιοι θα ήθελαν να πάθουμε κάτι. Εδώ αφήσαν πίσω δικό τους άτομο, σε μας θα διστάσουν; Από πληροφορίες τις οποίες δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο από την πολιτική και φυσική ηγεσία να "θυσιάσουν" συναδέλφους από μας, για να κάνουν πολιτικά παιχνίδια.

Πιστεύω, ότι και ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης, γνωρίζει τι γίνεται, αλλά δεν τον νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς, οι φίλοι του είναι ή σε γραφείο ή οδηγοί ή σε συγκεκριμένα σημεία. Επιπλέον, οι πεζές είναι διάθεση στην ΟΠΚΕ, δηλαδή, στις ορέξεις της ΔΡΑΣΗΣ, οι οποίοι, κάνουν και το εξής εγκληματικό: φορτώνουν προσαγωγές και συλλήψεις σε εμάς με τον κίνδυνο να εκτεθούμε.  
Αυτά για την ώρα, ελπίζω σε δημοσίευση του παρόντος καθώς δεν πιστεύω ότι θα βγει κάποια άκρη.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ανωνυμος καλά τα λες μπλεμπα.... Εξάλλου όλοι έχουν μια γνώμη καθώς και μια κ......ιδα.....βγες κάνε κανέναν έλεγχο πρώτα από εκεί που είσαι χωμένος και μετά μιλα για τέτοια πράγματα. Φύρα, ε φύρα.