Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξενάγηση Φουρθιώτη στις θωρακισμένες λιμουζίνες της ΕΛΑΣ - Αστυνομικός οδηγεί το αυτοκίνητο του


Οι εξελίξεις ντροπή και όνειδος για την υπόθεση φύλαξης του κ. Φουρθιώτη, εγείρουν και απολύτως δικαιολογημένα, γόνιμες αντιδράσεις στο εσωτερικό της αστυνομίας, καθώς πλέον δεν γίνεται ανεκτός ο αυτοευτελισμός της.
 
Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν πως μετά από σειρά εξώδικων και αναφορών προς την ηγεσία για τους κινδύνους που διατρέχει, ο διαπιστευμένος στο αστυνομικό ρεπορτάζ εκδότης- παρουσιαστής και προαγωγός σύγχρονων ηθών και αξιών για την ανάταση του πνεύματος, πολύ πρόσφατα έγιναν τουλάχιστον δύο ξεναγήσεις του στη μάντρα με τις θωρακισμένες λιμουζίνες του σώματος για να ... επιλέξει.
 
Καμία ωστόσο δεν φάνηκε να ικανοποιεί τα κριτήρια του, δεδομένου ότι σε ένα από τα αιτήματα φέρεται πως σημείωνε το αίτημα "μεταβίβασης" θωρακισμένης mercedes, όπως αυτή που χρησιμοποιεί ο κ. Βενιζέλος!!!
 
Παράλληλα, προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις στις οποίες φέρεται να πιστοποιείται πρόβλημα υγείας, το οποίο συνιστά δυσχέρεια οδήγησης από τον ίδιο, με αποτέλεσμα μέσα στη σειρά των αιτημάτων να συμπεριλαμβάνεται και αυτό της υποχρεωτικής οδήγησης του διατιθέμενου αυτοκινήτου από αστυνομικό συνοδό ασφαλείας.

Όλα τα αιτήματα όπως σημειώνεται, έχουν γίνει αποδεκτά, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου της διάθεσης ως μόνιμης προσωπικής ασφάλειας- συνοδείας τεσσάρων αστυνομικών!!!



του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΓΑΔΑ επιμένει ακόμα ;ουδείς βρίσκει το θάρρος να πει φεύγω ολα για την καρέκλα. Εισαγγελέας ; δημόσια αρχη δεν ελέγχετε για αυτα που λεει κ κάνει ; Γιατι σιωπούν ας πουν λεμε αληθεια ας το πουν. Ποσο θα παμε κάτω ακομη
Ο χρήστης Argus είπε…
Είμαστε υπό διάλυση. Ξεφτίλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο Μένιο κλαρίνο τα γαλόνια...στον απλό χωροφύλακα μάγκες...κατά τα αλλά δεν εχουνε άτομα και έχουμε ρημάξει ολες τις υπηρεσίες θα τα τηλέφωνα...ΚΡΑΤΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος Αξιωματικός υπογραφεί την απόφαση για παροχή συνοδών αστυνομικών στο Φουρθιωτη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχει χαθεί πλέων οποιαδήποτε έννοια λογικής και αξιοπιστίας στην ηγεσία.
κάθε μέρα και χειρότερα και τα βλέπουμε και οι ίδιοι. βρισκόμαστε και βαθιά παρακμή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι θα φυλάσσεται ο Μένιος δεν θα το περίμενα ποτέ, αυτοί μας ξεφτιλισαν τελείως. Ίσως, ετοιμάζει διεθνή παραγωγή ανάλογη με της Τζούλιας και δέχεται απειλές από εξωτερικούς παράγοντες οπότε έχει μια λογική η φύλαξη του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιοι έχουν εγκρίνει αυτό το αίτημα του Φουρθιώτης πρέπει να απολυθούν χθες. Η ξεφτίλα και η βρωμιά ντρέπονται.

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ορθόν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι έπιτελικοι που συνεπεγραψαν ποιοι ειναι ; Γιατι δεν ελέγχονται πειθαρχικα . Αν θελει ο Μενιος κ ο καθε μενιος φυλαξη ας πληρωσει ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ , αν δεν μπορει να οδηγησει κανενα θεμα σωφερ θελει οχι προσωπικο ασφαλειας .
Αν αληθευουν οτι εγιναν αποδεκτα να παρει αστυνομικο οχημα ( και της αρεσκειας του) καθως κ το να οδηγει Αστυνομικος ... το σκανδαλο ειναι μεγαλο . Οποιος ευθυνεται ας τιμωρηθει . Ευθυξια παντως απο χοντρπετσους δεν περιμενουμε. Εισαγγελεας αραγε υπαρχει για παραβαση καθηκοντος και καταχρηση εξουσιας εστω.. και οτι αλλο προκυπτει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) Η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι κατάστημα αυτοκινήτων για να έχει μάντρα αυτοκινήτων και να ξεναγείται ο κάθε ένας για να διαλέξει τι αυτοκίνητο του κάνει ή όχι.
2) Ο κ.Βενιζέλος ήταν πολιτικός διατηρούσε υψηλές κυβερνητικές θέσεις και ως εκ τούτου δικαιολογούταν το θωρακισμένο αυτοκίνητο, το εν λόγω όμως αυτοκίνητο που του χρεώνεται εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι στην κατοχή του.
Αυτό το σχόλιο είναι για την διόρθωση της ανάρτησης σας η οποία δεν είναι σωστή γιατί είσαστε ένας έμπειρος δημοσιογράφος και δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη που αφήνουν λάθος εντυπώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η υπάρχει κίνδυνος ή ξέρει πολλά.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον ξέρει πολλά! Τους κρατάει ξέρουμε όλοι από που!
Τη 17Ν εννοώ βέβαια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χά Χά φρουρά φρουρά φρουρά έτσι κορόιδευαν τον ΣΥΡΙΖΑ . Τωρα; Οι αστυνομικοί έγιναν για γέλια με ευθύνη της ηγεσίας τους σε άλλο κράτος θα είχε κάποιος παραιτηθεί τουλάχιστον για τα ψέματα. Φαντάσου που φτάσαμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά εδώ ζητάνε απόδοση για κλήσεις covid καθημερινά, αλλά οι πορείες συνεχίζονται χωρίς πρόβλημα. Μετά πως να βεβαιώσεις στον πολίτη, τι θα του απαντήσουμε εμείς που θα επιληφθουμε;;;
Ο χρήστης Mgk productions είπε…
Ολα στη φορα να τα βγαλουν. υπαρχουν εγγραφα. Να βγουν ολα στα φορα να δουμε αυτοι οι κυριοι που αρνουνται οτι ειναι πραγματικοτητα που θα βρουν να κρυφτουν. Κοπροσκυλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απολυτη ξεφτιλα , βρωμια και δυσωδοια. Τοσοι αστυνομικοι για την φυλαξη του Φουρθιωτη ενω την ιδια ωρα ολοκληροι δημοι της Αττικης δεν εχουν περιπολικο στον τομεα και στο τμημα ειναι ο αξιωματικος υπηρεσιας ολομοναχος χωρις σκοπο η εστω ενα ακομη ατομο >με φουλαρισμενα κραττητηρια οπλισμο τιμαλφη κτλ. Πιο κατω δεν παει , εχουμε πιασει πατο , ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.