Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Ψυχραιμία λοιπόν! Όχι αντιδράσεις εν θερμώ!


Ανάρτηση τού Περικλή Αρβανιτίδη: Τις προηγούμενες ημέρες συνέστησα ψυχραιμία σε όσους έγραφαν υβριστικά σχόλια σε βάρος της Αστυνομίας και των αστυνομικών, με αφορμή το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο 23χρονος Ιάσωνας.


Φαίνεται πως είχα (πάλι) δίκιο. Τα γεγονότα ήταν περισσότερο περίπλοκα.
Η εικόνα του αδιάφορου αστυνομικού, ο οποίος αυθαιρέτησε επειδή έχει εξουσία και κάλυψη από την εξουσία και παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και σκότωσε έναν συμπολίτη μας, πλάστηκε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την λοιπή Αριστερά για να ενισχύσει το παραμύθι περί "Χούντας" που προσπαθούν να πουλήσουν από πέρσι.

Ακούγεται, πως οι κάμερες έδειξαν πως ο οδηγός του ΤΑΧΙ, το οποίο προπορευόταν της μοτοσυκλέτας, παραχώρησε την προτεραιότητα στο υπηρεσιακό της Βουλής, προκειμένου αυτό να στρίψει αριστερά και να εισέλθει στο Κοινοβούλιο.

Ο μοτοσυκλετιστής κινούμενος πίσω και δεξιά από το ταξί στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ανόδου, φαίνεται είτε να αδιαφόρησε, είτε να μην αντιλήφθηκε την παραχώρηση της προτεραιότητας και προσπερνώντας με ΣΧΕΤΙΚΑ μεγάλη ταχύτητα από ΔΕΞΙΑ το προπορευόμενο ταξί, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό που ήδη έστριβε!

Όλοι όσοι ξέσπασαν σε υβρεολόγια και αναθέματα, θα έκαναν τα ίδια αν βρίσκονταν οι ίδιοι στο τιμόνι του υπηρεσιακού;
Στοιχηματίζω πως όχι. Πιστεύω πως θα έλεγαν πως έστριβαν νομίμως, επειδή τους ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ο οδηγός του ΤΑΧΙ.

Ψυχραιμία λοιπόν! Όχι αντιδράσεις εν θερμώ!

Απαραίτητη ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο αρχικό σχόλιο:
Καταλαβαίνω πως πολλοί θα σκέφτηκαν, πως υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης, επειδή είδαμε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν τροχονόμος να απευθύνεται με απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό και μη προβλεπόμενο τρόπο σε πολίτη που δήλωνε αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.
Πολλοί αγανακτήσαμε με την συμπεριφορά του εν λόγω τροχονόμου, φροντίσαμε όμως να αποφύγουμε τις τελεσίδικες ετυμηγορίες από τον καναπέ μας!









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι του είπε ότι είναι αυτόπτης μάρτυρας και τον έδιωξε ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λάθος ο τροχονόμος δεν είναι αυτή η Απόστολος του λάθος ο οδηγός του υπηρεσιακού αν τα βλέπεις μονοδιάστατα τότε ναι έχεις δίκιο το δικό σου φυσικά κ δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ η οποίος άλλος για τις δικές μας .........ες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ποιος σου είπε πως η παραχώρηση προτεραιότητας από το ταξί αποτελεί κανόνα του κοκ για τους υπόλοιπους οδηγους που κινούνται στην ίδια κατευθυνση μ αυτό..
Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος εφόσον είδε τον ταρίφα να του παραχωρεί προτεραιότητα θα έπρεπε να ελέγξει και την λωρίδα της μηχανής και όχι να στρίψει χωρίς άγχος και αβίαστα.. Δυο λωρίδες είχε ο δρόμος και έδωσε προτεραιότητα ο ένας από την μια λωρίδα
Ο δεύτερος έπεσε πανω στο όχημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ολα τα δικαιολογούμε τοτε τπτ δεν αλλάζει τα λάθη ειναι για να μην γίνονται παλι. Δίδαγμα. Όχι κουκούλωμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρόνια οδηγός περιπολικού μου έτυχαν πολλές περιπτώσεις που να έπρεπε να στριψω και παρανόμως να έκοβα την κίνηση (λόγω σοβαρού περιστατικου ) - χρησιμοποιώντας όμως πάντα φάρο και ηχητικά. Πότε δεν επναπαυτηκα αν κάποιο όχημα μου έδινε προτεραιότητα γιατί δεν ήμουν ποτέ σίγουρος ότι είχα γίνει αντιληπτός κ από τους υπόλοιπους οδηγούς.Είμαι βέβαιος ότι ο κ. συνάδελφος δεν θέλησε να συμβεί το κακό-όμως η ενέργεια του να στριψει ρισκαροντας το άγνωστο της διπλανής λωρίδας είναι εγκληματική.Και αν δεχθούμε ότι Ο μοτοσυκλετιστης είχε παραπάνω ταχύτητα αυτό δεν απαλασσει τον οδηγό του υπηρεσιακού διότι εμφανίστηκε ως κινητός τοίχος απ το πουθενά σε όχημα που είχε απόλυτη προτεραιότητα κ χωρίς προειδοποίηση σειρήνα πχ. όπου θα υπήρχαν πιθανότητες να είχε αντιληφθεί ο άτυχος οδηγός ότι υπάρχει προβλημα κ να είχε αποφευχθεί το μοιραίο.Για τον τροχονόμο δεν το συζητάμε... παίρνει κ επιπλέον επίδομα απ τη βουλή... για να πετάει όπως αποδείχθηκε με την απουσία του την ώρα του τραγικού συμβάντος χαρταετό εντός της βουλής. Μην μας λες λοιπόν με την ανάρτηση σου πράγματα που δεν έχουν υπόσταση.Ουδεις αλάνθαστος αλλά εδώ υπάρχει ευθύνη απ την πλευρά μας άσχετο ποιος κυβερνά... Χε... καμε !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απολύτως σωστά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έστριψε κανονικα επιτρεπόταν ; Τι μας λες κ έχεις κ δίκιο. Ότι μας συμφέρει ειναι νόμιμο ; Επιτέλους κουραστήκαμε μας βλέπουν κ άλλοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως τώρα μόνο έμαθα πως δεν υπάρχει διπλή διαχωριστική και απαγόρευση αριστερής στροφής στο σημείο... Τόσες μέρες κανένας δεν το είχε αναφέρει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον δεν το έχεις άσε τις συμβουλές κ πιαστο πάλι από την αρχή. Είπαμε μ........α τι δεν κατάλαβες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιπρόσθετα πρέπει να τονισθεί, συμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, ΔΕΝ παρέμεινε στον τόπο του συμβάντος.
Πώς έχει συμπεριληφθεί και σχεδιαστεί στο Πρόχειρο Σχεδιάγραμμα, που συντάσσεται στον τόπο του συμβάντος κατά την Αυτοψία ;
Να "διαρρεύσει" και το υπόλοιπο βίντεο, για να δούμε τη συμπεριφορά του εμπλεκόμενου οδηγού, δεν θα πω "υπαιτιου" οδηγού (Αυτό θα το δείξει η Προανάκριση).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια περνούσαν τόσοι πολιτικοί και τόσοι αστυνομικοί από εκεί.Σιγουρα την ακαταλληλότητα του σημείου για στροφή αριστερά κάποιος θα την είχε διαγνώσει.Δε βαριέσαι μωρέ,ελλαδισταν, μόλις σκοτωθεί ο πρώτος θα ξυπνήσουμε..