Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π.Ο.Λ.: Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Μακρή Ζέττα


Σήμερα, Τετάρτη 31-03-2021, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)  με την  Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Μακρή Ζέττα.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και ως αντικείμενο συζήτησης ετέθησαν ζητήματα τα οποία απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς επίσης και θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς της. 

Η κα. Υφυπουργός επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιαιτέρως μέσα από επιστάμενη συζήτηση για το Π.Δ. Μεταθέσεων  για το οποίο και υπάρχει πληθώρα αντιδράσεων και της Ομοσπονδίας μας, από τη πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, όπου και έχουμε κάνει σαφές  ότι είμαστε αντίθετοι. 

Προς τιμή μας, δεσμεύτηκε για την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε στο πλαίσιο συνεργασίας με τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. να αναδειχτούν και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη σε όλη την επικράτεια.   

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Μακρή Ζέττα  για την άμεση ανταπόκρισή της καθώς επίσης και για τη διαχρονική στήριξη των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από όποιο θεσμικό ρόλο και αν υπηρετεί.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια