Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτή είναι η αστυνομία και ο σεβασμός που δείχνουν σε 'μας και τους οικείους μας - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Τις τελευταίες ημέρες στη Δ/ση της Θεσσαλονίκης λόγω των αυξημένων αναγκών τα άτομα που συγκτοτούμε την Ομάδα Επιχειρησιακής ετοιμότητας μπαίνουμε καθημερινά σε υπηρεσία , από απόγευμα σε πρωί και το αντίστροφο. Αυτό έχει ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα 8 Μαρτίου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχίσει και μετά . Τόσες μέρες δεν έχουμε πάρει ρεπο , ούτε μπαίνουμε σε νυχτερινή βάρδια. Αυτό γίνεται λόγω των συγκεντρώσεων που γίνονται για τον καταδικασμένο εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Η κούραση είναι μεγάλη και οι ώρες που γράφουμε ατελείωτες . Χωρίς καμία μέριμνα και ενημέρωση για πόσο θα συνεχιστεί αυτό  το πράγμα, μη μπορώντας να προγραμματίσουμε τίποτα με τις οικογένειες και τους δικούς μας ανθρώπους . Λίγες ώρες πριν αναλάβουμε αλλάζουν οι ώρες και τα σημεία πουυ θα διατεθούμε και κανείς δε νοιάζεται εμείς που μένουμε αρκετά μακριά από την πόλη πως θα φτασουμε και τα έξοδα τα οποία αναγκαστικά κάνουμε για να πηγαινοερχόμαστε από το Μέγαρο στους τόπους κατοικίας μας. Ειδικά όταν είμαστε απογευματινοί γυρνάμε στις 10:45 στην καλύτερη περίπτωση στο Μέγαρο και έχουμε άλλα 45 λεπτά έως 1 ώρα για να πάμε σπίτι και να σηκωθούμε ξανά στις 4 τα χαράματα για να είμαστε ξανά στις 5:30 στο Μέγαρο για ανάληψη υπηρεσίας. 

Για όλα τα παραπάνω κανείς δε νοιάζεται όπως και ήταν φυσικό και από τους συνδικαλιστές , σιγή. 

Το τελευταίο όμως και πιο εξοργιστικό είναι ότι σήμερα επιβεβαιώθηκε κρούσμα το οποίο ήταν την τρίτη μαζί μας και μέχρι στιγμής μας ενημερώνουν ότι θα είμαστε κανονικά σε υπηρεσία και τις επόμενες ημέρες. Χωρίς καμιά ιχνηλάτηση , αφού τις επόμενες ημέρες εμείς που είμασταν οι "στενές " επαφές του συναδέλφου που νοσεί ,ήρθαμε σε επαφή με άλλα άτομα που ήρθαν για υπηρεσία στην κλούβα.  

Μαλλον ισχύει αυτό που λενε οι αστυνομικοί ούτε αρρωσταίνουν , ούτε νοιάζεται κανείς για τις οικογένειες και τους δικούς μας που έχουμε πίσω ..  

Αυτή είναι η αστυνομία και ο σεβασμός που δείχνουν σε 'μας και τους οικείους μας.

Αστυνομικός της Θεσσαλονίκης

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δείχνεις τον ίδιο ζήλο με το σεβασμό που σου δείχνουν και ολα καλά...α έχει και γιατρούς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμβαινει σε πολλες υπηρεσιες της πολης .Κρουσματα με κορονα και καμια ευθυνη απο τους προυσταμενους ..Ειναι σαν να εχουν να κανουν με ζωα..Η οικογενειες μας και η ΖΩΗ μας τους ειναι αδιαφορη..Μετα απο τοσα χρονια υπηρεσιας πρωτη φορα με εχουν κανει να νοιωσω ενα τιποτα ...!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , και το θεμα ειναι να ειμαστε ελαστικοι και ανθρωπινοι με τον πολιτη και να μην γινουμε εχθροι του και τον βαλουμε απεναντι μας , οπως θελουν να μας κανουν.
Την επομενη της πανδημιας να μπορουμε να κοιταμε τον κοσμο τον πολιτη στα ματια και να μην ειμαστε αυτοι που για χατηρι του καθε παπάρα αξιωματικου μοιραζαμε χωρις πονο τριακοσαρια προστιματα , για να ακουσουμε και το μπραβο.