Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάποιοι στην Κατεχάκη ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα - καταγγελία αστυνομικού


Δημοσιεύουμε ανάρτηση αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη: Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την διαταγή του ΑΕΑ που εστάλη στις αστυνομικές υπηρεσίες και παρέχει οδηγίες για την διενέργεια ελέγχων περί Covid. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά που κάποιοι στην Κατεχακη ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 
Από πότε το ιδιωτικό κινητό τηλέφωνο του Αστυνομικού μετατράπηκε σε Υπηρεσιακο και δεν το κατάλαβα???
Τον λογαριασμό θα τον πληρώνετε εσείς κύριοι του ΑΕΑ για όλα αυτά που μας ζητάτε να πράξουμε με το ΙΔΙΩΤΙΚΟ μας τηλέφωνο???
Ο έλεγχος των προγενέστερων μνμ που έχει αποστείλει ο ελεγχόμενος αντίκειται ή όχι στην νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων???
Από που προβλέπεται πως είναι υποχρεωμένη η οποιαδήποτε Δημοσια Υπηρεσία να παρέχει προσωπικές πληροφορίες για τρίτο άτομο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ σε οποιονδήποτε τηλεφωνεί σε αυτήν λέγοντας πως είναι Αστυνομικός και διενεργεί έλεγχο για covid??? 
Για τις μηνύσεις που ενδεχομένως δεχθούμε ως Αστυνομικοι κατά τον έλεγχο περί covid τι θα πράξετε????
Η νομική υπηρεσία του ΑΕΑ έλεγξε ή όχι την νομιμότητα των οδηγιών??? 

Διαπιστώνουμε συνεχώς πως με τις οδηγίες που αποστελετε το μόνο που κάνετε είναι να δυσκολεύετε στο μέγιστο βαθμό την υπηρεσιακή μας καθημερινότητα και να μας μπλέκετε σε δικαστικές περιπέτειες.

Και ύστερα σας πειράζει που βγαίνουμε στα έντυπα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ και καταγγελουμε τα κακώς κείμενα.Σε οσα ΜΜΕ μας "παίζουν" ακόμα διότι μεριμνησε και σε αυτό ο Μιχάλης και έδωσε εντολή να μην βγαίνει τίποτα στη φόρα!!! 
Πλέον ούτε τα αυτονοητα μπορείτε να πράξετε!!! 

Απροστατευτος Αστυνομικός=Απροστατευτος πολίτης.









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δλδ ρε σειρά τόσο δύσκολο είναι να μην το κανείς; Θα σε ρωτήσει κανένας γιατί δεν πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις αν ισχύει το ραντεβού; Άντε ξυπνάτε λίγο μερικοί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκτος τοπου και χρονου ολοι τους , απο στρατηγους υπουργους μεχρι αξιωματικους , αφου δεν εχουν δουλεψει ποτε στο πεζοδρομιο η σε α.τ. , τ.α. .
Ας υπηρχε εστω ενας στρατηγος που δουλεψε μαχιμος σαν ραχωβιτσα , αγγελακο κ ελαχιστων ακομα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ σωστές οι επισημάνσεις του συναδέλφου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρώτησε τον Αντιστράτηγο που έχετε. Ξέρει από "μαγικά"...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγκρίνω και επαυξάνω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος , δεν θελει κοπο τροπο θελει σε ολα , δεν ειναι κακο ας πουμε να μην εχεις μοναδες στο κινητο σου...
Ας ερθει ο επικεφαλης του συνεργειου να παιρνει αυτος τηλεφωνα απ το δικο του.
Αισταδιαλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι στρατηγοί είναι πιόνια των υπουργών και των βουλευτών...υπάρχουν για να τους εξυπηρετούν να κατανέμουν όπου πρέπει τους « ψήφους» τους τπτ παραπάνω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ανησυχείτε τα υπηρεσιακό σας προβλήματα θα λυθούν όλα σίγουρα μόλις με το καλό βγειτε στη σύνταξη... Μετά θα αρχίσουν αλλά... Τα προβλήματα των εν αποστρατεία! Πάντα θα χετε να ασχολείστε... Στο τέλος κανένας ευχαριστημένος!