Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ηλείας αποχαιρετά τον Νίκο


Ανακοίνωση τής Ένωσης Ηλείας: Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του συναδέλφου μας Νικόλαου Γεωργίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους μας. Η απώλεια διαφέρει από την ηλικία αλλά και τον τρόπο που κάποιος αποβιώνει. Δυστυχώς στην συγκεκριμένη  περίπτωση  ο πόνος είναι μεγάλος με πολλά γιατί. 
Ο Νίκος εκτός από παράδειγμα οικογενειάρχη και στοργικού πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών ,ήταν ένας ήρωας  που με  απαράμιλλο επαγγελματισμό , αυταπάρνηση ,θάρρος, μέθοδο και υψηλό φρόνημα έφερε  αποτελεσματική επιτυχία  στις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις .Είχε τιμηθεί με την ύψιστη ηθική αμοιβή για αστυνομικό , με το Αριστείο Ανδραγαθίας , καθώς  πριν από χρόνια σε ειδική αποστολή ,εξέθεσε αποδεδειγμένα την ζωή του σε άμεσο και προφανή κίνδυνο  ένοπλης συμπλοκής κατά την οποία τραυματίστηκε υπερβαίνοντας  κατά πολύ την εκτέλεση του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος. 
Για όλους εμάς τους αστυνομικούς που τον γνωρίζαμε θα μείνει στη μνήμη μας σαν πρότυπο άφθαρτου ήρωα  . 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Κωστας είπε…
Είναι κρίμα να χάνονται τέτοιοι συνάδελφοι και πόσο μάλλον σε τροχαία ατυχήματα.Συλλυπητηρια στην οικογένεια του, καλό κατευοδιο..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό Παράδεισο να έχει το ΠΑΛΙΚΆΡΙ.Γιατι περί ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΎ πρόκειται. Παρ' όλο όμως την ύψιστη τιμή της απονομής του Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας, παρ' όλο που διακινδύνευσε την ζωή του, μπορούν να επιδοτηθούν τα παιδιά του, με κάποια μόρια, ώστε να εισαχθούν,στην ΕΛ.ΑΣ??? Όχι , γιατί είναι πιο σοβαρό αβαντάζ το δίπλωμα οδήγησης και οι ξένες γλώσσες. Ντροπή στην Πολιτεία και ντροπή στους συνδικαλιστές μας. Οι ήρωες κυριολεκτικά δέχονται ένα παράσημο και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Εφ' όσον δεν χάσουν την ζωή τους ή δεν μείνουν με κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δεν κερδίζουν τίποτε άλλο , πέραν της συμπάθειας των συαδελφων τους. Και πάλι ΝΤΡΟΠΉ . Κουράγιο στα παιδιά του και την οικογένειά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό παράδεισο....κουράγιο στα παιδουλια του...και την γυναίκα ..του....Για το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ..ποιος έχει την ευθύνη!!!κρίμα στο παλικάρι...