Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιαννιτσά: Τον δικό της "Γολγοθά" βιώνει η σύζυγος του αυτόχειρα - "Δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ο άντρας μου"


Τον δικό της "Γολγοθά" βιώνει η σύζυγος του αυτόχειρα Β.Β. στα Γιαννιτσά, μόλις 2 ημέρες μετά το απονενοημένο διάβημά του σε υπαίθριο χώρο σπιτιού, επί της οδού Ταβουλάρη.

Η Μ.Χ. καλείται να αντιμετωπίσει -εκτός των άλλων οδυνηρών συνεπειών- και την  επίδραση που έχει το τραγικό γεγονός στην οικογένειά της και ειδικότερα στα δύο παιδιά της 10 και 15 χρόνων.

Σε επικοινωνία που είχε η ίδια μαζί μας, θέλησε να εκφράσει την θλίψη, αλλά και την οργή της για όσα "ψευδή γράφτηκαν από κάποιες ιστοσελίδες (δεν ανήκει σε αυτές η Η.Ε. karatzova.com) για δήθεν ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύζυγός της", όπως μας είπε χαρακτηριστικά. "Είναι ψέματα επίσης ότι απασχόλησε και στο παρελθόν τις αρχές για παράνομη κατοχή στρατιωτικού υλικού", επισημαίνει και ζητά από τα μέσα ενημέρωσης την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η εφημερίδα μας εκφράζει στη Μ.Χ. τα θερμά συλλυπητήριά της για το τραγικό γεγονός και της εύχεται να έχει κουράγιο και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθει σ΄ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής της.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια