Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Κονταρίδης: Κάποιοι συνδικαλιστές κάνουν την ΕΛΑΣ να μοιάζει με... υπηρεσία πρασίνου


Ανάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη: Αναρωτιέμαι εάν θα έπρεπε κάποιοι συνδικαλιστές που βγαίνουν συνεχώς στην τηλεόραση με κάποιο τρόπο να συνετιστούν. Άκουσα σήμερα έναν από αυτούς να λέει πως δεν μας νοιάζει ο Κουφοντίνας αλλά ανησυχούμε για τους συναδέλφους μας, κάνοντας την Αστυνομία να μοιάζει με την υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας κάποιου Δήμου.

Άραγε όταν όλοι αυτοί μπήκαν στο Σώμα δεν γνώριζαν για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και δεν τους έδωσαν όπλο για να προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο και τον εαυτό τους? Ποιός τους έχει δώσει το δικαίωμα να παρουσιάζουν τους Αστυνομικούς ως υπαλλήλους της ΔΕΗ και του ΟΤΕ (χωρίς καμία υποτιμητική αναφορά) που δεν ξέρουν τι τους γίνεται?

Αντί να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα και πως θα έπρεπε η πολιτική ηγεσία και η φυσική ηγεσία να δίνει το ελεύθερο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αλλά και την στάση των Δικαστών που αφήνουν ελεύθερους όλους όσους συλλαμβάνουν, σχεδόν, εμφανίζουν τους αστυνομικούς ως φοβισμένα ανθρωπάκια?

Όλο αυτό αποτελεί σχεδόν προσβολή προς τους συναδέλφους μας που έχουν αφιερωθεί στην καταπολέμηση του εγκλήματος και ύβρι στους δεκάδες Αστυνομικούς που έχουν χάσει την ζωή τους στον ίδιο σκοπό.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ (και όχι βόλεμα).

 









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απόλυτα ευστοχο το σχόλιο σ στρατηγέ. Ησουν αξιωματικός μάχιμος, μπροστάρης και έμπνευση για εμάς ως κατωτερω προσωπικό. Πραγματικη υπηρεσιακή απωλεια η συνταξιοδοτηση σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν οι περισσότεροι συνδικαλιστές ξεχασαν ποτε δούλεψαν τελευταία φορά αυτά θα λένε δημόσια, δυστυχώς δεν φταίνε αυτοί κάποιοι τους ψηφίζουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή Στρατηγέ, οι αστυνομικοί δεν είναι φοβισμένοι?
Φοβούνται ότι αν κάνουν νόμιμη χρήση του όπλου όπως λες, για να προστατευθούν και να προστατεύσουν τους πολίτες, θα βρεθούν κατηγορούμενοι.
Αν κάποιος δεχόμενος επίθεση με μολότοφ κάνει χρήση του όπλου του και είναι βρισκόμενος κανονικά σε άμυνα, πιστεύεις θα βρει το δίκιο του στην Πολιτεία που ζούμε? Θα τον προστατεύσει η πολιτική και δικαστική αρχή?
Αν είχες τραυματίσει κανέναν εσύ τότε που σε έκαναν τουλούμι στο ξύλο όταν σου την έπεσαν οι αναρχικοί στο Γκάζι, θα είχες πάει κατηγορούμενος και θα σου έκαιγαν κάθε ημέρα το σπίτι και το αυτοκίνητο.
Αν εσύ δεν φοβάσαι, τότε προσωπικά δεν θα σε χαρακτήριζα θαρραλέο αλλά κάτι άλλο...
Επιπλέον, αν αρχίζουν να κρίνουν οι συνδικαλιστές αποφάσεις δικαστικών λειτουργών, τότε θα είναι όντως εκτός θεσμικού πλαισίου.... έτσι για να τα λέμε σωστά.
Τώρα που βρίσκεσαι στην πολιτική κονίστρα, φρόντισε να περάσεις τα μηνύματα εκεί που πρέπει, μιας και το κόμμα που πολιτεύεσαι είναι κυβέρνηση... μπορεί και να σε ακούσουν σε κάτι, έστω και αν δυστυχώς σε έχουν επιδεικτικά στην "απέξω" τόσο καιρό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής Στρατηγε, μόλις "αφηνιαζει" , του τραβουν λιγο το αυτι του και ξανα προς τη "Δόξα" τραβά.
Μας προσβάλλουν οι τοποθετήσεις του!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το αποτύπωμά σας ήταν ανύπαρκτο στην Αστυνομία. όπλο είχατε; Το συστηματικό χασομέρι υπήρχε και υπάρχει διότι το θα φας ,θα πιες ,αστυφύλακας θα βγεις δεν έχει αλλάξει. Τώρα τα λέτε αυτά ως απόστρατος που κάνετε την αυτοκριτική σας ή ως υποψήφιος πολιτικός; Διότι αν τα λέτε ως πρώην αστυνομικός που ήσασταν τόσα χρόνια στα καράβια δεν γνωρίζατε την νοοτροπία των Αξιωματικών; Αν τα λέτε για ψηφοθηρικούς λόγους πείτε μας τι θα κάνετε ώστε να θωρακίσετε τους αστυνομικούς, ποια κίνητρα θα δώσετε. <>.Μην πυροβολείτε τους συνδικαλιστές που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των αστυνομικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να πούμε και της αλήθεια όμως, ότι 1 αστυνομικός δουλεύει για 9 που είναι στα επιτελεία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στρατηγε προς τι η ευγνωμοσύνη;Πόσες φορές σε γλίτωσαν και σε προστάτεψαν οι συνδικαλιστές ; Μήπως χάρις σε αυτούς γίνατε στρατηγός ; Τώρα όσον αναφορά για τα κριτήρια εισαγωγής και για το ποιός μπορεί να γίνει αστυνομικός αφήστε το καλύτερα γιατί δεν είμαι σίγουρος εάν θα εσείς θα μπορούσατε και πόσο μάλιστα αξιωματικός...Καλη δύναμη ως πολιτευτής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν ξέρεις να μην μιλάς για τον Κονταρίδη.
Δεν "άφησε"αποτύπωμα όπως λες γιατί δεν έγλειφε εκεί που οι άλλοι έφτυναν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον κύριο τον ζήσαμε για ένα χρόνο (ευτυχώς)στην Κέρκυρα όταν είχε έλθει Γενικός.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ & ΧΡΟΝΟΥ ήταν κυριολεκτικά και φυσικά αποστρατεύθηκε από εκεί.
Τι να μας λέει τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Στρατηγός είναι από τους λίγο κανονικούς στρατηγούς που πέρασαν από αυτό το μαγαζί. Δέχθηκε πολλές επιθεσεις, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, δεν πούλησε ποτέ τα πιστεύω του και ήταν πάντοτε δίπλα στους αστυνομικούς ουσιαστικά. Από οποια υπηρεσία και αν πέρασε άφησε το αποτύπωμα του όχι γλύφοντας αλλά κάνοντας την υπηρεσία καλύτερη και για τους πολιτες και για τους αστυνομικούς. Είναι ο μόνος που εάν γίνονταν αρχηγός η Αστυνομία θ άλλαζε πρόσωπο και δεν θα γύριζε ο κάθε αγράμματος να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι τόσο άξιος που φυσικά και δεν σε άντεξε το σύστημα.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o Κονταρίδης είναι ο πιο τίμιος και ο πιο άξιος στρατηγός. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Στην Κέρκυρα άλλαξε τα πάντα και όταν έγιναν οι αποδράσεις από τις φυλακές χρησιμοποιήσαμε τους χάρτες για τους οποίους είχε φροντίσει. Από την Κέρκυρα αποστρατεύθηκε γιατί δεν έκανε τα χατήρια του Κερκυραίου υπουργού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ γελάμε για το τι άλλαξε στο νησί.Τόσα ξέρετε τόσα λέτε. Αυτά τα ολίγα. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Μπορείτε να ρωτήσετε όσοι δεν γνωρίζετε και μην είστε αδαείς.