Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάθος της στιγμής σκόρπισε τρόμο και τρείς τραυματίες - Πώς άρχισε η καταδίωξη στη Λιοσίων


Είναι δυνατόν να τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, δέντρα να ξεριζώθηκαν και να τρομοκρατήθηκαν δεκάδες πεζοί και οδηγοί από ένα στιγμιαίο λάθος; Και όμως είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Huffpost, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος το πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, στην οδό Λιοσίων. Εκεί, νεαρός υπάλληλος φαίνεται πως ζήλεψε και αποφάσισε να το πάρει και να κάνει μία βόλτα, χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως παρακολουθούσε το όχημα μέσω GPS.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητό του κινείται, κάλεσε στο κέντρο της Αμεσης Δράσης, δήλωσε την κλοπή του και μάλιστα ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το σημείο, όπου ήταν.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν, αλλά ο νεαρός υπάλληλος τρομοκρατήθηκε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αντί να σταματήσει και να παραδεχθεί το λάθος του. Τελικά, όχι μόνον δεν ξέφυγε από τους αστυνομικούς, αλλά λίγο έλειψε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν είχε ποινικό παρελθόν, αλλά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για κλοπή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λάθος της στιγμής λέγεται όταν δεν έχει μεγάλη χρονική διάρκεια, μια καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης έχει οποιαδήποτε στιγμή τη δυνατότητα να τη σταματήσει πλην όμως επιλέγει να συνεχίσει αγνοώντας την ασφάλεια των συνανθρώπων του δε νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "λάθος της στιγμής".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα κάτι δε πάει καλά στην αστυνομία!!!!Αυτοί που ξεκινούν καταδίωξη μέρα μεσημέρι στη Λιοσίων χωρίς να λάβουν υπόψιν την ασφάλεια των πολιτών όπως λέγονται; Αυτοί που ξεκινούν καταδίωξη σε αυτοκίνητο με σύστημα εντοπισμού πως λέγονται;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το άρθρο είναι λάθος καθώς το όχημα κλάπηκε προ 2 ημερών του συμβάντος στη δυτική Αττική και ο δράστης-οφηγός είναι σεσημασμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το bloko αναπαράγει την υπερασπιστική γραμμή που του σερβίρει ο κάθε ένας λες και κάνουμε διαδικτυακή δίκη. Δεν μας νοιάζει, ας τα πει στον εισαγγελέα και στο δικαστήριο αν έκανε λάθος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο υπερβάλλον ζήλος ενέχει δόλο!!!Για ένα αδίκημα που διώκεται κατ' έγκληση δεν κάνεις τέτοιο σαματά!!!Σκέψου τώρα να του το είχε δώσει να πάει βόλτα!!!ή να το πούλαγε λέω εγώ....ή ή Εφόσον το αυτ/το είχε δέκτη εντοπισμού γιατί δεν περιμένανε να δούνε που θα πάει!!!!Λέω εγώ. Να βλέπεται πίσω από την εικόνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπέρασμα λοιπόν "για όλα φταίει η αστυνομία" δεν ρώτησε τον δράστη αν ήθελε να τον καταδιώκουν και το "λαό" που ξέρει τα πάντα και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους που τα ξέρουν όλα όταν θέλουν!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Αυτοί που ξεκινούν καταδίωξη μέρα μεσημέρι στη Λιοσίων χωρίς να λάβουν υπόψιν την ασφάλεια των πολιτών όπως λέγονται; Αυτοί που ξεκινούν καταδίωξη σε αυτοκίνητο με σύστημα εντοπισμού πως λέγονται; "
Να την καταργήσουμε τότε την αστυνομία. Το 100 να απαντά μόνο σε ώρες μη αιχμής. Αν σε κλέβουν ή σε βιάζουν ή σε σκοτώνουν να μην μπουν στον κόπο να σε σώσουν, αφού από το στίγμα του κινητού σου και των κινητών των δραστών θα τους εντοπίσουν κάποια στιγμή. Τώρα αν προλάβει να τελεστεί ο βιασμός ή η δολοφονία ή να πουλήσουν τα κλεμμένα πράγματά σου ψιλοπράγματα. Το σημαντικό είναι να βρεθεί κάποια στιγμή ο δράστης και να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή. Τι γράφετε ορισμένοι ; Είστε σοβαροί ; Αντί να κατηγορηθεί ο κακοποιός κατηγορείται η αστυνομία ; Σε ποιά χώρα του κόσμου τα είδατε αυτά ; Από τις σκανδιναβικές ή τις ΗΠΑ ως την Κινα ή τη Β. Κορέα ή την Αφρική και τη Λατινική Αμερική οι δράστες διώκονται άμεσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η καλή πρόθεση δε φτάνει.Που θα μπορούσε να πάει ένα αυτοκίνητο με σύστημα εντοπισμού; Ποιος θα μπορούσε να κλέψει ενα αυτοκίνητο από ένα πλυντήριο χωρίς να το αντιληφθεί κανείς; Η αστυνομία θέλει σκεπτόμενους .Αυτούς που δε μπορούν να σκεφτούν-δε έχουν εμπειρία να τους νουθετούν οι εμπειροι- ανώτεροι!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νο2 Δεν είναι όλα "άσπρα μαύρα" όλα η στο ένα άκρο ή στο άλλο. Σύνεση μεθοδικότητα και σκέψη.!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε τι ασχολείστε?Καφέ στο Έβερεστ.Αφου ότι και να γίνει το μπελά μας θα βρούμε.Το κάθε περιστατικό το κρίνει η εξέλιξη.Αν λέω αν έμπαινε υπό παρακολούθηση την οποία αντιλαμβάνονταν και στη θέση του οδηγού αντί για το κλεφτρονι ήταν ενας επικίνδυνος κακοποιός αναλογιστηκε κανείς σε τι ενέργειες μπορεί να είχε προχωρησει;Αυτό που διαπιστώνω ότι φτιάχνοντας δέκα διαφορετικές αστυνομίες εφαρμόζουν το διαιρεί και βασίλευε το οποίο έχει πετύχει το στόχο του.Οι μισοί κρίνουν τους άλλους μίσους εκ του ασφαλούς.