Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτή είναι η ποινή του αστυνομικού των ΜΑΤ για τα λουλούδια


Ολοκληρώθηκε η Ένοκη Διοικητική Εξέταση για τον αστυνομικό των ΜΑΤ, που απαθανατίστηκε από κινητό τηλέφωνο στις 6 Δεκεμβρίου να καταστρέφει στον ώμο ενός συναδέλφο του μία ανθοδέσμη, η οποία προοριζόταν για το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα αποφάσισαν να του επιβληθεί πρόστιμο ίσο με περίπου το 1/8 του μισθού του (εκατό ευρώ), αλλά και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να είναι σε υπηρεσία γραφείου.








Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Κακός, θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μεγάλο πρόστιμο, στέρηση βαθμού και να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για την επαίσχυντη αυτή πράξη. Οι μόνες βεβηλώσεις που είναι ανεκτές σε αυτή την χώρα, είναι των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων, εθνικών επετείων και γενικά κάθε τι που παραπέμπει σε πατρίδα και έθνος.
Ο χρήστης Panos είπε…
Χαχαχαχαχα μια χαρά γλίτωσε τη ζούγκλα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θανατικη ποινη με κρεμασμα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα τρελαθουμε, ελεος!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσο δικιο εχεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσες μέρες τώρα με τι ασχολούμαστε. Κακώς που έγινε και επίπληξη κανένας δεν θα έπρεπε να ασχολείται. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί κάποιος. Σιγά το πράγμα και το αναπαράγουν κάθε μέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω στη θεση του θα εκανα αγωγη σε βαρος αυτων που εβγαλαν το πορισμα... Δεν υπαρχει ποινικο αδικημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάνουν υπηρεσία αυτοί οι γραφειοκράτες μέσα στην κλούβα για ένα 24ωρο όποια βάρδια διαλέξουν αυτοί και μετά να έρθουν να βάλουν πρόστιμο οι άσχετοι που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.
Έπρεπε να ζητήσουν ένα συγγνώμη στον Συνάδελφο που τον ταλαιπώρησαν όχι πρόστιμο και θα κάτσει μέσα δίκην τιμωρίας για κάποιο διάστημα;
Εντάξει καταλάβαμε ότι δεν είστε σοβαροί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω να μην είσαι συνάδελφος. Και αν είσαι τότε κρυψου πισω απο το γραφείο σου. Γιατι δεν έχεις δουλέψει πανω σε πίεση για να καταλάβεις κάποια πράγματα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο ΣΩΣΤΌΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΈΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ.
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Άλλο ποινικό άλλο πειθαρχικό. Και δυστυχώς μάλλον την πλήρωσε για άλλους.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κακώς, αρχειο έπρεπε να πάει... στη χειροτερη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα τα λες ,για την εικονα της Παναγιας μουγκα.
Ο αντιρατσιστικος νομος μονο οπου μας βολευει.
Ποσο ρατσιμο θα βιωσουμε ακομα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξοντωτικό το πρόστιμο. Ας του έβαζαν κοινωνική εργασία. Π.χ. μια βδομάδα να καθαρίζει w.c. σε εκκενωθείσα κατάθλιψη στα Εξάρχεια ή αν φοάται εκεί, στο στρατόπεδο των ΜΑΤ.