Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για μετακίνηση πυροσβέστη


Διαβάστε την καταγγελία του συνδυασμού τη ΕΥΠΣ Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες Αττικής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Εκλεγμένος Συνδυασμός της Ε.Υ.Π.Σ.)

Έχει παρέλθει ένα έτος και πλέον από την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για την υπόθεση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Π.Σ. και ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στα καίρια ερωτήματα όπως ποιο είναι το αποθεματικό του Ταμείου και εάν υπάρχει δίκαιη και ίση μεταχείριση για την απόδοση των χρηματικών βοηθημάτων στους συναδέλφους. 

Αντί για απάντηση, προσφάτως, και εντελώς τυχαία με υπογραφή του Υπαρχηγού Π.Σ. ένας από τους μάρτυρες στην υπόθεση αυτή μετακινείται από την Υπηρεσία του. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν μετακινείται για πρώτη φορά αλλά  για 7η φορά, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας γνωστά στην υπηρεσία (!!!), γεγονός που προκαλεί πρωτίστως εντύπωση, προβληματισμό και ευλόγως υποψίες στους συναδέλφους, όταν μάλιστα ο συγκεκριμένος υπάλληλος επιλέχθηκε να μετακινηθεί από την υπηρεσία του, στην οποία είχε έλλειψη υπαλλήλων και να πάει σε μια υπηρεσία που έχει έλλειψη μάχιμων, όταν προφανώς είναι γνωστό στη Διοίκηση ότι υπάρχουν υπάλληλοι που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή που μετακινήθηκε, πλησίον μάλιστα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Επισημαίνεται ότι οι μετακινήσεις για τον συγκεκριμένο υπάλληλο είχαν ξεκινήσει επί Αρχηγίας του νυν Γ.Γ.Π.Π., συνεχίστηκαν επί Αρχηγίας του κατηγορούμενου για την υπόθεση στο «Μάτι» κ. Ματθαιόπουλου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε την τακτική αυτή των συνεχών μετακινήσεων του συναδέλφου μας, την οποία εκλαμβάνουμε ως εργασιακό «εκφοβισμό» και εργασιακή εξόντωση του συγκεκριμένου υπαλλήλου, που λαμβάνει χώρα, προφανώς για παραδειγματισμό των υπολοίπων υπαλλήλων και καλούμε την Εισαγγελία Αθηνών να διατάξει έρευνα και για την υπόθεση αυτή.

Επικεφαλής Συνδυασμού 

Ιωάννης Δ. Τσιλίκας
Πυρ/μος

http://anexartitoipyrosvestes.blogspot.com









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια