Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π.Ο.Ε.Σ. - Καθυστέρηση στην καταβολή των πλεύσιμων του Στόλου


Αποδέκτης παραπόνων έγινε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) από πληρώματα Πολεμικών Πλοίων του Στόλου, για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι, όσον αφορά τα δικαιούμενα πλεύσιμά τους, για τους μήνες Νοέμβριο 2020, Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο 2021 και Φεβρουάριο 2021 και μάλιστα μεταφέροντας την πικρία τους ότι για την καθυστέρηση αυτή δεν έχουν ενημερωθεί από κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα. Η Π.Ο.Ε.Σ. ζητά την άμεση παρέμβαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

 

Διαβάστε το έγγραφο της ΠΟΕΣ:

ΠΡΟΣ : Αρ. πρωτ. 335 Πίνακας αποδεκτών Αθήνα, 12 Μαρτίου 2021

 

ΚΟΙΝ :

 

ΘΕΜΑ : Καθυστέρηση στην Καταβολή των Πλεύσιμων του Στόλου

 

 

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

 

Με το παρόν έγγραφό μας σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση των συναδέλφων μας που υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία, για το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν τους έχει καταβληθεί η δικαιούμενη αποζημίωσή τους, τα λεγόμενα «πλεύσιμα», για τους αναλογούντες μήνες Νοέμβριο 2020, Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο 2021 και Φεβρουάριο 2021 και την πικρία τους για το γεγονός ότι καμία ενημέρωση δεν είχαν από την Υπηρεσία για τους λόγους της μη εισέτι καταβολής τους.

 

Παρακαλούμε, αφ΄ ενός για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά στους συναδέλφους μας και αφ΄ ετέρου για τυχόν οδηγίες σας προς το αρμόδιο γραφείο το οποίο να ενημερώσει για την υπόψη καθυστέρηση αλλά και πολύ περισσότερο, να ενημερώνει εφεξής τα στελέχη του ΠΝ για τυχόν διαφοροποιήσεις/καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλή των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Τσουκαράκης Ανέστης

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κατσανεβάκης Ιωάννης

Επισμηναγός (ΥΑΔ)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια