Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το κατσαβίδι - Ποιον "κοιτάζουν" για κλεπταποδόχο


Το bloko.gr παρουσιάζει μία από τις φωτογραφίες, που συνοδεύουν την έκθεση των αρχών για την κλοπή - "μαμούθ" στις θυρίδες της τράπεζας του Χαλανδρίου. Μέσα από αυτήν την εικόνα και την έρευνα προέκυψε πολύ γρήγορα ότι δράστης ήταν ένας για τη διάρρηξη και των τεσσάρων θυρίδων, καθώς προέκυψε ότι χρησιμοποιήθηκε το ίδιο εργαλείο - κατσαβίδι σε όλες τις περιπτώσεις.
Τα κατσαβίδια, που εντόπισαν τα στελέχη του Τμήματος Διαρρηκτών, μεταφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, καθώς ακόμα και εάν αυτό που χρησιμοποιήθηκε έχει καθαριστεί, μπορεί να ταυτοποιηθεί από τη σύνθεση τού μετάλλου, αλλά και από το σχήμα του.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στην υπόθεση εξάρθρωσης τής 17 Νοέμβρη, είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν ποια κοφτάκια (από τα ευρήματα) χρησιμοποιήθηκαν σε ποια κατασκευή - συναρμολόγηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Οι αρχές πιστεύουν ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των κλοπιμαίων, αν όχι το σύνολό τους, ήδη έχει φθάσει στα χέρια κλεπταποδόχου, τον οποίο αναζητούν με το πρώτο όνομα στη λίστα των υπόπτων να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και να έχει σχέση με την κοσμική Αθήνα.

του Γιώργου Καραϊβάζ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια