Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνέστης Κελεσίδης: Συνδικαλισμός της πλάκας και της...μπάτσας ,από κάποιους συνδικαλιστές Αστυνομικούς


Κείμενο του Ανέστη Κελεσίδη

-Δυστυχώς,πολλοί εν ενεργεία συνάδελφοι Αστυνομικοί-φέροντες τη συνδικαλιστική ιδιότητα-αναμειγνύονται στα πολιτικά πράγματα της χώρας καθ υπέρβαση των όποιων θεσμικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.

-Κερδίζουν σε εντυπώσεις έναντι μερίδας συναδέλφων,αλλά μόνο καλό στους συναδέλφους και το Σώμα δεν προσφέρουν.

-Με πλαίσιο και προτάσεις που πρόχειρα και εν θερμώ κάποιοι διαμορφώνουν και εκστομίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη,το βέβαιο είναι πως κανείς δεν μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά.

-Οι απόψεις μπορεί να γίνουν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κινήματος,μόνο όταν η διαμόρφωσή τους περάσει μέσα απ τη ζύμωση και τις συζητήσεις στα όργανα και να ακούγονται μόνο όταν είναι προϊόν ειλημμένων αποφάσεων.

-Διαφορετικά έχουμε απλά την προσπάθεια της προσωπικής κάποιων προβολής.

-Η ευγένεια στον...εκφερόμενο αλλά και... αποτυπούμενο γραπτό λόγο,είναι...επιβεβλημένη.

-Είμαστε"ένστολοι υπάλληλοι"και οφείλουμε πάνω απ όλα να σεβόμαστε τη στολή που φέρουμε.

-Αναφορές σε"Μητσοτάκηδες-Αλέξηδες-Κούληδες κ.λ.π., σε ενικό αριθμό και χωρίς το "κύριος"για Πρωθυπουργούς πρώην και νυν,δεν ανεβάζει κανένα στα μάτια κανενός.

-Αναδεικνύει την...αμετροέπεια και την αλαζονεία .

-Γιατί βλέπετε αγαπητοί συνάδελφοι-κάποιοι από σας εκλέχθηκαν από 50-100 συναδέλφους και ξαφνικά φανταστήκατε εαυτούς άξιους συνομιλητές Υπουργών και Πρωθυπουργών.

-Υπάρχει εκλεγμένο προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.το οποίο αν δεν σας αρέσει κι αν δεν σας εκφράζει να το...αλλάξετε με την ψήφο σας.

-Κανείς δεν σας εμποδίζει να εκλέξετε τους καλύτερους.

-Εκτός και αν φαντάζεσθε ότι όλο αυτό που βλέπουμε είναι το...καλύτερο υπάρχον υλικό στην ΕΛ.ΑΣ.

-Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις.

-Και τις...ξέρετε,αλλά...

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ

-1-ος πρόεδρος ΄Ενωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

-1-ος Γεν.Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ.









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνδικαλιστές κομματάρχες μεταθέσεις ρουσφέτια χάιδεμα αυτιών κ ακόμη πιο κάτω τι κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια ; Ευχαριστώ, sms , μπράβο Ποιος λέτε να φταίει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αστυνομία παγκόσμιος είναι δεξιάς ιδεολογίας και για αυτός τους λόγους δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ούτε σαν ιδεα ο συνδικαλισμός σε αυτήν , διότι ο συνδικαλισμός είναι ριζοσπαστικό ρεύμα στο εργατικό κίνημα η αστυνομία σαν επαγγελμα δεν θεωρείτε εργασία αλλά λειτούργημα γιατί έχει ως κύριο την ασφάλεια του πολίτη , ο συνδικαλισμός επισης δημιουργηθηκε σε σοσιαλιστηκα καθεστώτα της αριστεράς , Δεν θέλουμε συνηγόρους υπεράσπισης , όχι δλδ λόγια αλά πράξεις εξαρχής από πολιτική μεριά , απαιτούμε επαναφορά 13ο 14ο μισθο το επίδομα βαρέων και ανθιγιεινων και το υπόλοιπων που κόπηκαν εν της μια νυκτός .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για Τρεις γκλοπιες απολογούμαστε στα απλυταρια είπε ο αντιπρόεδρος της Ποασυ Δλδ στις πόσες απολογείται αυτός ; Η μήπως ποτέ !!!τι άποψη έχει ο κ Χρυσοχοιδης ο αρχηγός η Ποασυ θα μιλήσουν η δεν το κατάλαβαν τι είπε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συνδικαλισμός καλώς υπάρχει να προασπιζει τα δικαιώματα των συναδέλφων και να βελτιώνει την υπηρεσιακή καθημερινότητα. Και όχι φυσικά να μαγειρεύει τις μεταθέσεις εντός διεύθυνσης, διότι δυστυχώς μόνο αυτό κάνουν κάποιοι και το γνωρίζουν κ οι πέτρες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τη εννοείς ? Πώς γινετε να μαγειρεύουν της μετάθεσης , ως προς τι δλδ ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνεις καλό ύπνο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τη εννοείς αν κανω καλό ύπνο , μαχητή του πληκτρολογίου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ok ,σου ζητώ συγγνώμη που σου είπα αν κάνεις καλό ύπνο .