Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνακοίνωση Αλέξη Κούγια για Μένιο Φουρθιώτη


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας espresso ο καταδικασθείς από τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη Γιάννης Φιλιππάκης, ιδιαίτερα στενοχωρημένος από την έναρξη της κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, ιδιοκτησίας Μένιου Φουρθιώτη, δημοσιοποίησε ψευδές και συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο, με το οποίο προσπαθεί να συκοφαντήσει τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη περί του ότι δήθεν οι επιφορτισμένοι με τη φύλαξή του, κατόπιν της τηρήσεως της νομίμου διαδικασίας, δύο αστυνομικοί χρησιμοποιούνται από αυτόν όχι ως φύλακες, αλλά ως κοινές «Φιλιππινέζες».

Η αιτία, στην οποία προέβη σε αυτό το συκοφαντικό δημοσίευμα ο Γιάννης Φιλιππάκης, σύμφωνα με τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη, είναι ότι η κυκλοφορήσασα σήμερα για πρώτη φορά εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ πούλησε 50.000  φύλλα έναντι 7.000 φύλλων που πούλησε η ανταγωνίστρια εφημερίδα espresso.

Ήδη εις βάρος του Γιάννη Φιλιππάκη, λόγω και της δημοσιοποιήσεως στοιχείων που αποτελούν απόρρητα προσωπικά δεδομένα, παράνομη πράξη για την οποία έχει επίσης μηνυθεί, έχει εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία και καταζητείται.

Την υπόθεση χειρίζεται το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Νικολάου Αγαπηνού.

Αθήνα, 13/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο τη στιγμη που το Αρχηγειο παραχωρησε αστυνομικους στον Φουρθιωτη...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνουν δημόσιες σχέσεις με τραγουδιστές παρουσιαστές πολιτικούς δημοσιογράφους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δύο αστυνομικοί συνοδοί στον Φουρθιωτη;; πλήρωνε κορόιδο ελληνικές λαέ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Φουρθιωτης καλά κάνει και το παίζει σπουδαίος αφού του δίνει αστυνομικους να τον φυλάνε και ηρωνει ο Έλληνας πολιτης. Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι δύο αστυνομικοί πού δέχτηκαν να πάνε να τον φυλάνε. Και θα έβαλαν και μέσο για να πάνε. Ντροπή τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος σε αυτή τη χώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μεγάλε με τους αστυνομικούς θα τα βάλεις εσύ; Η ηγεσία αποφασίζει. Θα πάνε δύο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Είσαι άσχετος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ που είσαι σχετικός να ξέρεις ότι φιλιππινεζα δεν θα γίνω σε κανένα Φουρθιωτη. Πήγαινε εσύ να κουβαλάς σακούλες σούπερ μάρκετ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίσης έχει φύλαξη στο σπίτι του , 1 τουλαχιστον αστυνομικος ασφαλειας και το καναλι εψιλον εχει φυλαξη 1 αστυνομικο απο τμημα ταξης β/α.
Αυτοι ειμαστε.