Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένταξη αστυνομικών μη ανακριτικων υπαλλήλων που υπήρξαν πρώην οπλίτες πενταετούς υποχρέωσης στις εξαιρέσεις του άρθρου 7


Δημοσιεύουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 

 

 

Αφορμής δοθείσης ενόψει του σχεδίου προεδρικού διατάγματος με θέμα ρυθμίσεις θεμάτων αστυνομικού προσωπικού οπως εξετάσεται την προσθήκη στις εξαιρέσεις  του Α.7 των αστυνομικών μη ανακριτικων υπαλλήλων που είχαν πενταετή προϋπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις έτσι ώστε πέρα της μισθολογικής αναγνωρίσης που υφίσταται να υπάρχει και βαθμολογική δηλαδή να προσμετράται στο σύνολο των ετων υπηρεσίας για την προαγωγή στο βαθμό του ανθυπαστυνομου όπως συμβαίνει στο λιμενικό σώμα με τον Ν.4532/2018 Α. 23.

Ειδικότερα όπως εξετάσεται το θέμα καθώς η πενταετής υπηρεσία στο στρατό έχει αναγνωριστεί ως δημόσια ενστολη υπηρεσία βάση του Ν.3865/2010 Α.21 και οι κρατήσεις έχουν αποδοθεί στο δημόσιο και στα οικεία μετοχικά ταμεία , επίσης κατα την διάρκεια της υπηρεσίας μας είμασταν βαθμοφοροι και απολυθηκαμε με τον βαθμό του λοχία.

Με την μη ένταξη μας στις εξαιρέσεις του Α.7 του εν λογω Π.Δ η βαθμολογική

 μας στασιμότητα θα ξεπερνάει τα 15 χρόνια καθώς η τελευταία σειρά Αστυφυλακων(επιτυχοντων το 1995 ) μη ανακριτικων υπαλλήλων προήχθη στο βαθμό του αρχιφύλακα το 2011 εγείροντας νέες ενστάσεις στο υπο διαμόρφωση Π.Δ.

Παρακαλούμε όπως εξετάσεται το αίτημα μας με σοβαρότητα καθόσον έχει νομικό υπόβαθρο τον νόμο 4532/2018 Α.23 και μας εντάξετε στις εξαιρέσεις του άρθρου 7.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ( πρώην Ο.Π.Υ. )

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.









Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βεβαίως. Άλλωστε στην αστυνομία όλοι πρεπει να πάρουν βαθμούς εκτός από τους αξιοκρατικά επιτυχόντες μέσω των πανελληνίων . Σειρά έχουν και οι ένστολοι με προϋπηρεσία σε εταιρείες σεκιούριτι. Να αναγνωριστούν τα χρόνια εργασίας τους και να γίνουν αξιωματικοί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δε κάνουμε προσφηγη δικαστικώς; Υπάρχει κάποιος δικηγόρος που το έχει αναλάβει; Είναι άδικο εμείς που κάνουμε όλη τη δουλειά να μην ανταμιφθουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά άξιος της μοίρας σου. Σας πονάει που υπάρχουν ειδικοί φρουροι. Επειδή λέτε (οι εκπαιδευμενοι αστυφυλακες πανελληνίων του γραφείου και όχι οι μαχιμοι) ότι το 80% στην Δίας είναι ανεκπαιδευτοι ειδικοί φρουροι, πίσω στις σκοπιες οι ειδικοί φρουροι και αναλαβετε εσείς την επανδρωση Δίας. Αφήστε μας να αραξουμε σε μια σκοπιά να σας παίρνουμε τους βαθμούς και όλα καλά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πηγαινες κ εσυ τσουτσεκι στο στρατο..αλλα ξεχασα δεν ηθελες να αποχωριστεις τη μαμα σου..γαλακτομπουρεκα μιλατε κιολας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παρον κείμενο εχει αποσταλει στην ΠΟΑΣΥ και περιμένουμε καποια απαντηση ως προς το ορθο του αιτηματος.Υπαρχει νομικος που συνεργαζεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εαν δεν εισαι τρολ και εισαι στα αληθεια τοσο ανορθογραφος πρεπει αντι για βαθμολογικη προαγωγη που θελεις να λαβεις στερηση!Κατι ακομη,αν εσεις οι λοχιες απο εποπ γινεται ανθυπες αυτοι που ηταν εφεδροι ανθυπολοχαγοι τι πρεπει να γινουν?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σωστό και δίκαιο 5 χρόνια είναι αυτά μάχιμα σε στρατο
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Για την ιστορία κ μόνο οι λιμενοφύλακες προ πανελληνίων , μετά από 3 χρόνια γινόντουσαν ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ υπάλληλοι κ προάγονται μέχρι κ το βαθμό του σημαιοφόρου !!! Άρα υπηρετούν όλους τους βαθμούς ως ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ υπάλληλοι !!!
Οι αστυνομικοί από ΕΠΟΠ - ΜΑΥ ζητούν να γίνουν ανθυπαστυνομοι -μέχρι στιγμής δεν φτάνουν εκεί παρά μόνο με την συνταξιοδότηση - αλλά δεν αναφέρουν πουθενά αν θα ασκούν ανακριτικά καθήκοντα ( όπως οι λιμενικοί που επικαλούνται ) !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελεος με την κλαψα πια. Ολο κλαμα. Ειμαι απο σχολη και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Εχεις την ποασυ εσυ καο τους αλλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχα να είσαι καλά γέλασα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ Η ΜΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.ΑΜΑΜΕΝΟΥΜΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε σοβαρευτείτε λίγο. Μας έχετε πρήξει με ανουσιους βαθμούς. Αυτά είναι μόνο για τους βηταδες συνδικαλιστές που πλησιάζουν τη σύνταξη και θέλουν να φύγουν με τον βαθμό του ανθυπαστυνομου και να παίρνουν είκοσι ευρώ αύξηση το μήνα στη σύνταξη. Τα προβλήματα του σώματος είναι μεγαλύτερα και σημαντικότερα ρε ψιλικατζηδες που θέλετε να φουσκωνετε σαν τα παγώνια με τους βαθμούς του κώλου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άρχισαν τα όργανα...
Σας παρακαλώ, επιστρέψτε τα όρια συνταξιοδότησης στα 25 πραγματικά χρόνια υπηρεσίας. Είμαστε μερικοί που με όλα αυτά που γίνονται στην πολύπαθη αστυνομία, θέλουμε να φύγουμε. Την πονάμε την αστυνομία, αλλά εσείς που τη φέρατε σ' αυτό το χάλι, μας κάνετε να πονάμε και έχουμε απογοητευτεί. Φέρτε πίσω την εικοσιπενταετία να φύγουμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τότε πίσω στον στρατό και εποπ. Εδώ υπογράψατε για άλλα καθήκοντα. Α! Και κάτι ακόμα.. Για κανε μια βόλτα από τα γραφεία και μέτρα πόσους ειδικούς φρουρούς θα βρεις.. Και αστυφύλακες απο φρουρους. Εχω συνεργαστεί πολλά χρόνια σε μάχιμες υπηρεσίες με αστυφύλακες και ειδικούς φρουρούς. Όλοι είναι άξιοι. Αλλα ας μείνουν όλοι στα καθήκοντά τους. Οπότε οποιος το μετάνιωσε δεν σημαίνει ότι θα τους καβαλήσει όλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις. Ο αστυφύλακας σε σχολή αποχωρίζεται τη μάνα του ( όπως λες για 2 χρόνια). Οχι 9 μηνες. Γιατί οι σχολές δεν είναι δίπλα στο σπίτι του καθενός. Όπως τα στρατόπεδα που πολυ υπηρέτησαν δίπλα στα σπίτια τους και το μεσημέρι έτρωγαν σπιτακι τους... τσουτσεκι. Πεσε και κοιμήσου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήμαρτον τι αλλο θ ακούσουμε από άεργους φαντάρους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στρατό Αστυνομία Λιμενικό,κτλ με τον τρόπο τους τα έχουν ισοπεδώσει όλα, το βλέπουμε εξάλλου στα κανάλια. Αλίμονο σε μάς και τα παιδιά μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά μας έχετε κουράσει με τους βαθμούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας ειδα που κλαιγατε σε προηγουμενο αρθρο για τις δηθεν αθλιες συνθηκες στις σχολες σας βουτυρομπεμπεδες αμουστακα οντα.μιλας εσυ που δεν εχεις κανει σχοινακια ποτε ουτε ξερεις πως ειναι τσουτσεκι..εμεις δεν πηγαμε να κανουμε εννιαμηνο αλλα 5ετια κ πανω.μιλατε εσεις που με το μονο οπλο που εχετε ριξει ειναι usp.αντε τσουτσεκια.μιλανε ολοι μιλανε κ οι κ@λοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απολύτως, σωστός.
Ο χρήστης ALEKOS είπε…
Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις το προσχεδιο του Π.Δ.θα καταλαβαινες οτι προυποθεση της βαθμολογικής προαγωγής ειναι η αποφοιτηση απο σεμιναριο που παρακολουθουν οι επιτυχοντες Αρχιφυλακες με αποτέλεσμα μετα το τελος αυτου να ονομαζονται ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Ποιος νομικος συνεργάζεσαι; Με ενδιαφέρει προσωπικα.
Ευχαριστώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδερφε εννοουμε τον νομικο που συνεργάζεται επισημα η ΠΟΑΣΥ και περιμένουμε να λαβει θεση η ΠΟΑΣΥ για την ορθοτητα η μη του σιτηματος μας και αν εχει σκοπο νατο προωθηση.