Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα σενάρια για την ΕΡΤ στις θυρίδες, το ξεχασμένο ρολόι και άλλοι ισχυρισμοί του 58χρονου στην απολογία του


Κατηγορηματικά αρνήθηκε στην απολογία του στον ανακριτή την εμπλοκή του με την υπόθεση ο 58χρονος, που προφυλακίστηκε για την κλοπή 4 θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός. Όταν ερωτήθηκε για τις επισκέψεις του σε δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες του Οκτωβρίου, φέρεται να απάντησε: «Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι». 

Όταν ερωτήθηκε αν γνωρίζει ως πελάτισσα της συζύγου του μια από τις κατόχους της θυρίδας απάντησε: «Ως όνομα δε μου λέει τίποτα, αλλά αν την δω μπορεί και να την θυμηθώ επίσης δε μου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα των λοιπών ιδιοκτητών των θυρίδων». Η ίδια ερώτηση έγινε και στην σύζυγό του 58χρονου, γνωστή αισθητικό, η οποία στο άκουσμα των ονομάτων των θυμάτων, ανέφερε ότι 3 από αυτές δεν τις γνωρίζει καθόλου, ενώ για την τέταρτη φέρεται να είπε ότι υπήρξε πριν από 3-4 χρόνια πελάτισσα στο κομμωτήριο, αλλά ο σύζυγος της δεν είχε κάποια επαφή μαζί της, υπογραμμίζοντας ότι «δε κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτισσες». 

Από τις ερωτήσεις του ανακριτή φαίνεται ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ο κατηγορούμενος δέχτηκε ερωτήσεις τόσο για συγκεκριμένο αλλοδαπό, τον οποίο μετέφερε με το όχημα του καθημερινά στο κομμωτήριο της συζύγου του το οποίο, όπως είπε, εργάζεται εκεί όσο και για πρόσωπο που εμφανίζεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της συζύγου του. «Είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είναι επιχειρηματίας οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας.” φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πρέπει να σημειωθεί, ότι η σύζυγός του, όταν κλήθηκε να καταθέσει από τις Αρχές κατέθεσε αρχικά ότι το κομμωτήριο ανήκει στον σύζυγό της, για να διορθώσει την τοποθέτηση αυτή με δεύτερη κατάθεση. «Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος».

Το ενδιαφέρον της έρευνας έχει στραφεί και σε μια γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος έχει επαγγελματική σχέση και μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης του. Μάλιστα, για το πρόσωπο αυτό, η σύζυγός του ανέφερε ότι επρόκειτο για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται σε παραστάσεις του.

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή η νέα μόδα με την δημοσιοποίηση κατηγορητηρίων,απολογιών και λοιπών στοιχείων απο δικογραφίες πρέπει κάποτε να σταματήσει.Εισαγγελέας υπάρχει;