Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

41 κλοπές και ληστείες με λεία 140.000€


Συνελήφθησαν, την 1-3-2021 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 20, 20, 25 και 29 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.


Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 11-2-2021 σε βάρος ενοίκου οικίας στις Αχαρνές, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας για την ταυτοποίηση και αναζήτηση των δραστών με επακόλουθο τον εντοπισμό τους και την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης.

Σε έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία, είδη ρουχισμού και ποσότητα -130- γραμμ. ηρωίνης, -60- γραμμ. κάνναβης, και -4,1- γραμμ. κοκαΐνης.




Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα εξιχνιάσθηκαν -40- περιπτώσεις κλοπών, με το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η συμμορία να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των -140.000- ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια