Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λέσβος : Προανακριτική εξέταση για τα επεισόδια του Φεβρουαρίου 2020


Μετά τον δήμαρχο Μυτιλήνης και οι υπόλοιποι αιρετοί της Λέσβου έλαβαν κλήση για προανακριτική εξέταση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες προκαταρκτική εξέταση που διετάχθη από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές εστάλη σε βάρος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη αλλά και του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, με τη κατηγορία της παρεμπόδισης των αστυνομικών δυνάμεων και της παράνομης βίας στην περιοχή Διαβολορεμα.



Να υπενθυμίσουμε ότι στις 25-26 Φεβρουαρίου 2020 πλήθος κατοίκων είχαν μεταβεί στο Διαβολόρεμα με σκοπό να παρεμποδίσουν την κατασκευή δομής που επρόκειτο τότε να κατασκευαστεί στην θέση Καβακλι του Μανταμάδου με τα γνωστά τότε μεγάλης έκτασης επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη γραμμή τότε ηγούνταν οι περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου τότε με εντολή του Δημάρχου κ Βερρου είχε μπλοκάρει τις εισόδους που οδηγούσαν στο Καβακλι και από την μεριά του Διαβολεραματος και από την μεριά της Καράβας λίγο έξω από τον Μανταμάδο.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια