Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ) Κωλυσιεργία Κατάταξης 155 Δοκ. Λιμενοφυλάκων 2019


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr:  Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε το 2019, οι διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν το 2020 και οι τελικοί πίνακες το 2021. Κοντεύουμε τα δύο χρόνια αναμονής και ανεργίας. Ο διαγωνισμός ήταν απλά με εποπτεία ΑΣΕΠ που σημαίνει ότι έπρεπε να είχαμε καταταχθεί μήνες πριν.

   Ευελπιστούμε ότι τον μήνα Μάρτιο 2021 θα μας στείλετε το τηλεγράφημα κατάταξης. Το Λιμενικό Σώμα έχει τεράστια και άμεση ανάγκη από Λιμενοφύλακες και όχι από Σημαιοφόρους. Μιας και έχουν όλα τελειώσει στις 15-01-2021 με τους τελικούς πίνακες. Παρατηρούμε ότι πάμε από μήνα σε μήνα με διάφορες δικαιολογίες.

 

 

 

Υ.Γ.  Είμαι 31 ετών (άνεργος) - δεν αποδέκτηκα τις θέσεις εργασίας σε 3 συμβάσεις πέρυσι και φέτος. Έχω τιμή και υπόληψη, δεν υπέγραψα γιατί είχα ενημερωθεί ότι η κατάταξη θα γινόταν τον μήνα Νοέμβριο ή αρχές Δεκεμβρίου 2020. Δεν ήθελα να χαλάσω τη σύμβαση, σκεπτόμενος άλλους υποψηφίους επιλαχόντες που ήθελαν να προσληφθούν στη θέση μου έστω για ένα χρόνο + παράταση της παράτασης. 

Γνωρίζετε το συναίσθημα που με διακατέχει, να έχεις υποβάλλει αιτήσεις και όταν σε παίρνουν τηλέφωνο να τους λες ότι θα με καλέσουν για κατάταξη στη σχολή Λιμενοφυλάκων εντός ολίγων ημερών και είναι κρίμα να το στερήσω από κάποιον άλλο ;               COVID_19 ; 

Τότε με τους ενισταμένους το 2020 υποψηφίους (πολυτεκνοι-τριτεκνοι) μπορούσατε να είχατε βρει τη λύση για να δώσουν αθλήματα έστω σε εξωτερικό χώρο (πισίνα), 10 μέρες υπήρξε κενό στην επιτροπή αδικαιολογήτως πριν ανακοινωθεί η απαγόρευση από νομό σε νομό.

 

 

 

                                                                         ,

       |                   ΕΠΙΤΥΧΩΝ Υποψ. Δοκ. Λ/Φ 2019

           ετών 31 (άνεργος) πτυχιούχος Πολυτεχνείου  |

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΗΣ 100% ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ???? ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!