Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εννιά περιπολικά και 14 αστυνομικοί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη - Διάψευση από την ΕΛ.ΑΣ


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Δημοσίευμα του tvxs.gr

Αίσθηση και ερωτήματα έχει προκαλέσει η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας Χρήστου Τσεμπέρη, περί διάθεσης περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνα και Μαραθώνας) εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη.

«Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του "κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου" αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να "φυλάνε" τον κο...Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει» γράφει χαρακτηριστικά ο Χρ. Τσεμπέρης.

Στην Ελλάδα οι "νεοφιλελεύθεροι" χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς... από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Σημειωτέων ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ δηλαδή επαγγελματίας δημοσιογράφος και σε κάθε περίπτωση το ερώτημα είναι από ποιόν κινδυνεύει για να έχει τέτοια μέτρα ασφαλείας.


 










Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δλδ τα έγγραφα είναι ψεύτικα ; Λένε κάτι άλλο ; Αυτοί που διαψεύδουν διαβάζουν κάτι άλλο από εμάς ; Ας μας πουν είναι πλαστα τα έγγραφα μια απάντηση ; Η απλά γινόμαστε για άλλη μια φορά ρεζίλι ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διάψευση σημαίνει επιβεβαίωση. Αλλά και γιατί όχι; Τόσους και τόσους φυλάμε, άλλος ένας δεν κάνει διαφορά. Εξάλλου είναι ο Μένιος της καρδιάς μας και θα πρέπει να εκτιμηθεί η συμβολή του στην πολιτιστική ανάταση της χώρας με την άρτια καλλιτεχνικά υπερπαραγωγή του με την Τζούλια και τη σαμπάνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανάλογα πως τα μετράς. Αν τα μετράς ανά 24ωρο είναι 3 οχηματα και 3 άτομα. Αν τα μετρήσεις για όλη τη βδομάδα που γράφει η διαταγή μπορεί και να βγαίνουν αυτά που λέει ο κ. Δήμαρχος. Παρ'ολα αυτά ο γνωστός καραγκιοζακος δεν έπρεπε να έχει ούτε μισό αστυνομικό. Όποιος κυκλοφορεί με 80.000 για Σ/Κ στο Ντουμπάι μπορεί να πληρώσει από τη τσέπη του την ασφάλεια του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που έχουμε φτάσει η κατρακύλα δεν έχει τέλος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά δεν ντρέπονται λίγο!
Ποιους κοροϊδεύουν εκεί στην ΓΑΔΑ;
Πέντε άτομα προσωπικό ασφάλεια συν υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα και 24 ωρη φρούρηση της οικίας του και του καναλιού που πουλάει τις cumtel για να λιβανιζει την κυβέρνηση έχει ή δεν έχει; Αλλά βέβαια ποιο κανάλι να τα πει αυτά τα χάλια ο ΣΚΑΪ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάλια χάλια κ μετά φταίνε οι άλλοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεφτιλα , την ιδια ωρα που ολη η διευθυνση βορειοανατολικης και η υποδιευθυνση ασφαλειας βορειοανατολικης αττικης δεν εχουν ουτε ενα περιπολικο στο δρομο και πολλα τμηματα δεν εχουν καν σκοπο και ο κοσμος τα βαζει μαζι μας γιατι περιμενει να μας εχει κοντα του οταν μας χρειαστει και οχι μονο οταν ειναι να τους ζητησουμε χαρτι μετακινησης και να τους γραψουμε για μασκα.
Το βαρελι δεν εχει πατο , πιο χαμηλα δεν παει. Ξεφτιλα κατασταση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καληνύχτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά, η ξεφτίλα της αστυνομίας δεν έχει τέλος.Ητσν και οι προηγούμενοι αλλά αυτοί το τερμάτισαν
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αυτό ήταν. Τελικά δε πάμε καθολου καλα. Κάπου το χουμε χάσει πραγματικά. Δλδ ποιος είναι αυτός που τον φυλάει η αστυνομία και τι έχει προσφέρει στην δημόσια ζωή. Πραγματικά απορώ ποιος είναι αυτός που υπέγραψε αυτή την διαταγή. Θα μας τρελάνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου. Θλίψη και μόνο θλίψη αν αληθεύει. Για αυτό είχε πάει Ντουμπάι το παιδί να ξεσκάσει κ να ξεδώσει γιατί κινδύνευε στην Αθήνα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου αρέσει που φώναζαν για τα πολλά άτομα που ήταν στα επίσημα και οι τωρινοί πρόσθεσαν άλλα 300 αντί να τα μειώσουν ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Μέχρι και ο Φουρθιώτης έλεος!!!
Δεν θα έρθουν οι εκλογές ε γελάσουμε...
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Έτσι εξηγείται γιατί ενώ έχουμε σαν χώρα τους περισσότερους αστυνομικούς ανα 100000 κατοίκους σε όλη την Ευρώπη τα τμήματα παραπονιούνται για έλλειψη προσωπικού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θα έρθουν εκλογές?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σου ρε Μιχάλη με τα ρουσφέτια σου... παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αυτό είναι 1 απο τα πολλά που γίνονται. Φυλάξεις παντου και για τον καθε ασήμαντο λογο. Το ιδιο με τα μέτρα. Όποιος θέλει να τον φυλανε να πληρωσει ιδιωτικη ασφάλεια για να ξεμπερδεψει η ελ ας με ολα αυτα. Να παυσουν οι φυλάξεις και να μην φυλανε κανενα. Αλλα το τζάμπα δεν το μισησε κανεις. Επισης είναι πολλές οι διασυνδέσεις που κάνεις με τις φυλαξεις ειτε με χρηματικό ανταλλαγμα ειτε με κατι αλλο. Ξηλωμα όλοι οσοι υπεγραψαν την διαταγη. Ξηλωμα και σε ολους οσους βρίσκονται στις επιτροπές εδω και πολλά χρόνια για τις φυλαξεις των στοχων. Βαρεθηκαμε πια. Ας πουν και μια φορά την αλήθεια δεν βλάπτει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω φύλαξη γκομενα υπουργού θα σέβεστε!!
Ο χρήστης Geohatzi είπε…
Για να καταλάβω,το υπουργείο διαψεύδει τον εαυτό του;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θλίψη για την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ .διαψεύδει δημοσίως δικές της διαταγές
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ανακοίνωση της γαδα είναι τραγική. Διαψεύδει δημοσιως τις ίδιες της διαταγές προς τα τμήματα. .. Διαταγή αλλά ζαρντινιερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΓΑΔΑ Εκτελεί διαταγές του Αρχηγείου. Απο εκεί βγήκε η διαταγή τα μέτρα φύλαξης του δημοσιογραφου !!!!και εκδότη !!!! για άλλες δουλειές!!!!!κ. Μένιου.
Τι πληρώνει ο έρμος ο φορολογούμενος.
Και οι αστυνομικοί που τον φυλάνε ντρέπονται.
Το βαρέλι της............δεν έχει πάτο!!!!!
Οι κλέφτες ,απατεώνες κτλ κυκλοφορούν ανενόχλητοι τα αδικήματα και οι δείκτες στα ύψη.
Ν Τ Ρ Ο Π Η.!!!!!!!!!!!