Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Tραυματίες δίχως λόγο! Γιατί;''


Ανάρτηση του Αριστοτέλη Μανωλά
Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα σοβαρά στην Αθήνα , κατά τα επεισόδια με τους "αλληλεγυους" σε συγκέντρωση κ πορεία κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί ανήκαν στο νεοιδρυθεν τμήμα Ό.Δ.Ο.Σ.( Ομάδα Διαχείρισης Οργάνωσης Συναθροίσεων).

Είναι αυτοί με τη γαλάζια μπλούζα, που στήνονται άοπλοι τελείως μπροστά κ αντίθετα με τους συγκεντρωμένους, για να οριοθετήσουν κ διευθετησουν την συνάθροιση!!!
Αλήθεια πιστεύει κανείς από αυτούς που το σκέφτηκαν κ το υλοποίησαν οτι μπορεί να φέρει αποτελέσματα?

Σε ποια χώρα ζουν?Θα σταματήσουν τους "αλληλέγγυους" ροπαλοφορους με την αοπλη παρουσία τους? Έζησαν από κοντά ή διαχειριστηκαν ποτέ, με οτι αυτο σημαίνει από πλευράς επικινδυνότητας των συναδερφων και υποχρέωσης προστασιας τους, τέτοιου είδους συναθροίσεις?

Αν ο γιος του κ Υπουργού Προ-Πο υπηρετούσε στην αστυνομία, θα τον άφηνε να υπηρετεί σε αυτή την Υπηρεσία κ να εκτίθεται στους ίδιους κινδύνους που εκτιθονται οι συγκεκριμένοι συνάδερφοι, ουσιαστικά δίχως απολύτως κανένα λογο?








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδειασανε τα τμήματα πάλι δν παίρνουμε ρεπό για να κάνουν κάποιοι πειράματα στις πλάτες μας. Κ ο πιο απλός δόκιμος ξέρει με οδό φίλε μου δεν πας ούτε μέχρι το περίπτερό για τσίχλες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ αυτουνου που ηταν η ιδεα για να δημιοιυργηθει η οδος κρυβεται τωρα μην του φορτωσουν αγωγες οι συναδελφοι.