Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε τον Υπουργό Εσωτερικών συναντήθηκαν ο Γρηγόρης Γερακαράκος και ο Χρήστος Μαυραγάνης


Η ενίσχυση του αστυνομικού προσωπικού βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη ΒΟΡΙΔΗ συναντήθηκαν  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ενημερώνοντάς τον για την πάγια θέση του συνδικαλιστικού μας κινήματος που αφορά την ενίσχυση του αστυνομικού προσωπικού.

 

Η ενίσχυση αυτή πρέπει να γίνεται μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

 

Ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ, συμφώνησε με το δίκαιο και διαχρονικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός του αιτήματός  μας.

 

Μη μένοντας παρατηρητές των εξελίξεων θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα με παρεμβάσεις σε όλους τους φορείς της Πολιτείας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι συνδικαλιστές υπάρχουν πιο φλέγοντα ζητήματα να ασχοληθείτε. Λύσεις σε αυτά και μετά ολα τα υπόλοιπα. Θα σας θυμηθουν κάποιοι πάνω στην κάλπη. Καληνύχτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοριδη κάνε τον εκλογικό νόμο και μετά τις εκλογές Έλα στο ΠΡΟ.ΠΟ. να βάλεις μια σειρά γιατί γυρίσαμε πίσω στο 1998.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συζήτησαν για κάτι που ειναι προδιαγεγραμμένο να γίνει..Ικανοί είναι στην ΠΟΑΣΥ να πανηγυρίζουν όταν θα δημιουργηθεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία και να το παρουσιάζουν σαν προσωπική επιτυχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα παμπτωχα έργα σας δείχνουν ανικανότητα να εκπροσωπησετε τη φιλότιμη βάση του σώματος. Οι αξιωματικοί υπονομεύουν τα δίκαια αιτήματα για το μισθολόγιο και βαθμολογικό υπέρ αυτών και σας διαιρούν κερδίζοντας χρόνο. Πρόεδρε η αλήθεια είναι οτι δεν έκανες βήμα μπροστά ...