Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

MΠΡΟΣΤΑ: Όλη η αλήθεια


Διαβάστε την ανακοίνωση

Το άθλιο εργασιακό περιβάλλον το οποίο βιώνει ο Έλληνας Αστυνομικός, σε συνδυασμό με τις απαράδεκτες οικονομικές απολαβές του, τον έχουν φέρει στην απόλυτη απόγνωση.

Η απόγνωση αυτή ενισχύεται, όταν παρατηρούμε καθημερινά  αυτούς που τον εκπροσωπούν  να πουλάνε τον αγώνα και να ασχολούνται  με  ανωτατοποιησεις από τα Lidl και βαθμολογία με μηδενικές απολαβές .

Αιτήματα που με τον τρόπο που διαμορφώθηκαν στην ουσία καίγονται ,δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό και παράλληλα παραμερίζουν έντεχνα το αίτημα μας για την επιστροφή των μισθών μας στα επίπεδα του 2012, με τις αυξήσεις που δικαιούμαστε και τον χαρακτηρισμό του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο.

Διεκδικήσεις, ύψιστης σημασίας με οικονομικά και ασφαλιστικά οφέλη!

Γιατί άραγε υπονομεύουν τα βασικότερα αιτήματά μας και συνάμα το μέλλον μας;

Γιατί δεν απαίτησαν επίδομα ανταμοιβής για την αντιμετώπιση της πανδημίας;

Μήπως εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και προσπαθούν να μη διαταράξουν τη σχέση αλληλεξάρτησης που έχουν με την ηγεσία;

Το ίδιο ακριβώς δεν έκαναν και με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία  που έφερε  το μισθολόγιο του κατεχόμενου βαθμού ;

Θα επιστρέψει το εν λόγω βαθμολόγιο τα χρήματα που έχασαν οι Αστυνομικοί το 2012;

 ή θα κερδίσουμε τις ευνοϊκές ασφαλιστικές διατάξεις που προσφέρει η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο;

Ακόμα και όταν τους προτείναμε ένα βαθμολόγιο που έχει ουσιαστικά ευεργετήματα για όλους τους βαθμούς συνδεδεμένο με μισθολόγιο ,αρνήθηκαν πεισματικά να μας ακούσουν!

Το ίδιο έκαναν όταν τους καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για το επικίνδυνο !

Τους παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τάχα να αντιτίθενται στο νομοσχέδιο για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία ,στα λόγια και με αναμνηστικά ενσταντανέ .

Αν όντως αντιδρούν γιατί  δεν διαδήλωσαν ενάντιά του;

Γιατί δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εναντίον του νομοσχεδίου έστω με τις προϋπόθεσης που έβαλε η απόφαση του Αρχηγου και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ;

Γιατί δεν βγήκαν να αντιδράσουν όπως έκαναν όλοι όσοι αντιδρούν ;

Ερωτήματα που μένουν αναπάντητα!

Θεωρούμε ότι διαχρονικά υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά, είναι κυρίως οι εν λόγω συνδικαλιστές  γιατί

δεν ζήτησαν, δεν απαίτησαν αυτά που ουσιαστικα έπρεπε να απαιτήσουν .

Απέτυχαν πανηγυρικά  να κοινωνήσουν και να επικοινωνήσουν τα βασικά αιτήματά μας, υπονομεύοντας το μέλλον του Έλληνα Αστυνομικού .

Προώθησαν ζητήματα χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα  ,ώστε όταν και αν γίνουν πράξη  να δημιουργήσουν την ψευδή αντίληψη ,ότι “οι Αστυνομικοί πήρανε αυτό που θέλανε”!

Με αυτό τον τρόπο απενεργοποίησαν το “φιτίλι” της διεκδίκησης, δίνοντας τη δικαιολογία και το  ψευδές άλλοθι ότι ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα μας.

Δεν απαίτησαν, δεν αγωνίστηκαν  διεκδικώντας διαχρονικά πρωτεύοντα αιτήματά μας, όπως όφειλαν ως εκπρόσωποι των αστυνομικών  να πράξουν.

Βολεύτηκαν σε αυτά που τους υπαγόρευσαν και τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν.

Άρα η ευθύνη ξεκινάει από αυτούς και συνεχίζεται στην Πολιτεία, η οποία έπρεπε από μόνη της (εφόσον οι εκπρόσωποι των αστυνομικών ήταν ανύπαρκτοι και ανίκανοι )έγκαιρα να αντιληφθεί τη σημαντική προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού, να κατανοήσει την αδικία που υφίσταται ως κλάδος ή τουλάχιστον να πράξει αυτά που υποσχέθηκε ή αυτά που υπαγορεύουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Τα ουσιαστικά αιτήματά μας, αυτά που έχουν πραγματικό όφελος για τον Αστυνομικό .

Εμείς είμαστε εδώ για να αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια , τους αποδοκιμάζουμε και προσπαθούμε να προωθήσουμε με κάθε τρόπο αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και ουσιαστικό αντίκρυσμα  στον Ελληνα Αστυνομικό.

Η ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους μοιράζεται σε όλους όσους τους στηρίζουν  και συστρατεύονται μαζί τους .









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EAN EIXE ΕΥΘΙΞΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΠΤΥΣΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός!!!