Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kείμενο για τη Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος


Δημοσιεύουμε κείμενο λιμενικού-αναγνώστη του bloko.gr

Διάβασα πριν από καιρό την ανακοίνωση που ανάρτησε η Π.Ο.Λ. και Ε.Λ.Σ.Κ.Υ. (ομοσπονδία) σχετικά με την Υπηρεσία της Μουσικής, όπου και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έθεσαν ερωτήματα στον κ.Υπουργό.

Αναγράφει συγκεκριμένα ότι θα πρέπει να γίνονται προσλήψεις εκτός Πανελληνίων, ότι δεν απαλλάσσονται από μέτρα τάξης , και δεν είναι στην μάχιμη 5 ετία.

Πληροφοριακά να ενημερώσω ότι η δύναμη της φιλαρμονικής Λιμενικού (σύμφωνα με τον πίνακα μορίων) είναι 47 + 20 (προκήρυξη 2019), εντός του 2021 θα είναι  67 άτομα σε σύνολο 7.500 Λιμενικών.(wikipedia)

Η φιλαρμονική ορχήστρα της Αστυνομίας είναι 35 (Αθήνα) άτομα σε σύνολο 55.000 Αστυνομικών!!!!!!!(wikipedia)

Η φιλαρμονική της Αστυνομίας διαθέτει δύο τμήματα ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη, κάθε χρόνο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δίνει το παρόν το τμήμα της Αθήνας στην Θεσσαλονίκη, εμείς εδώ, μην πάμε μακριά!!!!!!

Οι προσλήψεις για την φιλαρμονική της Αστυνομίας γίνεται εντός του Σώματος (όποιος σπουδάσει μουσική και πάρει πτυχίο μετά την αποφοίτηση από την σχολή Αστυφυλάκων), και όχι με προκήρυξη/μόρια όπως θέλουν κάποιοι, πάλι θέλουμε να είμαστε η εξαίρεση ? ?

Μέσω πανδημίας (καλοκαίρι 2020) και μέτρων τάξης για τον έλεγχο σε πλοία δεν είδα κανένα στέλεχος της φιλαρμονικής να μπαίνει σε καράβι και να γυρίζει το Αιγαίο 10 - 12 ώρες.

Αν υπήρξαν ξεχωριστά σήματα για την συγκεκριμένη Υπηρεσία δεν το γνωρίζω.

Τα στελέχη της φιλαρμονικής Αστυνομίας το καλοκαίρι 2020 είχαν αποσπαστεί στα κατά τόπους τμήματα.

Εάν δε ζητήσει στέλεχος μετάθεση ή απόσπαση από την φιλαρμονική Λιμενικού δεν μετακινείται.

Ερχόμαστε στο κυριότερο για την μάχιμη (05) πενταετία.

Θέλετε να μας πείτε ότι αυτός που παίζει το όργανο 5-6-7 ώρες στο μάθημα (δεν γράφω ότι είναι εύκολο) στην Υπηρεσία του, ή 1-2-3, ώρες περπάτημα σε περιφορά εικόνας είναι ένα και το ίδιο με συνάδελφο που λείπει με το σκάφος 6 μήνες στο Αιγαίο ή με τον συνάδελφο που υπηρετεί στην βάση, κατεβάζει μηχανές από σκάφη, αυτοκίνητα, μέσα στα λάδια ή με τον συνάδελφο που υπηρετεί στους Οθωνούς/Μεγίστη, ή με τον συνάδελφο που μεταφέρει ψυχές με το λεωφορείο ή σε αυτόν που μεταφέρει καύσιμα ή αυτόν που μεταφέρει με το φορτηγό σκάφη αξίας χιλιάδων ευρώ ή με τον διασώστη που πέφτει στη θάλασσα για να σώσει ζωές ή με αυτόν που βάζει την υπογραφή του για να πετάξει ένα ελικόπτερο/αεροπλάνο ? ? Σοβαρευτείτε λίγο.

Επίσης 40 χρόνια με το νέο ασφαλιστικό όλοι οι νέοι συνάδελφοι είναι, δεν αποτελείται εξαίρεση εσείς.

Καλές οι επισκέψεις και ερωτήσεις, οι ανακοινώσεις των προβλημάτων και η επίλυση αυτών, αλλά μην κοιτάμε την μία πλευρά του νομίσματος.

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. προς γνώση έχω μάχιμη (05) πενταετία, επίσης η Αμερική είναι μία διχασμένη χώρα, κανονίστε εσείς εκεί στην Π.Ο.Λ. να κάνετε το ίδιο.









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην φιλαρμονική της αστυνομίας μπαίνεις με βύσμα...μη λέτε ότι θέλετε...
Ο χρήστης Maria Fioroula είπε…
Γιατι δε σχολιαζει και συγκρινει και οσους ενθεν και ενθεν εργαζονται δε διοικητικες υπηρεσιες ....λιγο σαν να εχει απωθημενα μιλαει....ο νομος οταν δηλωνε καποιος τη προτιμηση του που ηθελε να προσληφθει του ηταν γνωστος... δε πηγε με το ζορυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες και για τους παρατρεχάμενους του κάθε διοικητή που τους έχει καβατζομενους στα γραφεία ...πες φια τις αποσπάσεις σε ευνοϊκές επιτελικές θέσεις μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτικών προϊσταμένων...αυτά δεν τα βλέπεις;