Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετακινείται Κεντρική Υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής στο Α.Τ. Πατησίων; - Kείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι κεντρικότατη  Υπηρεσία Κεντρικού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, μετά απο πρόταση της Διοίκησης της, η οποία έχει φτάσει στα χέρια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., προτείνεται να μετακομίσει σε κτίριο εκτός της Γ.Α.Δ.Α. όπου εδρεύουν με ομοιογένεια και άμεση διοικητική εποπτεία όλες οι Υπηρεσίες Κεντρικού της Ασφάλειας Αττικής και κατά τις ίδιες πληροφορίες  πρόκειται για την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, με την επίκληση θέματος ευρυχωρίας!

Αν μάλιστα το αίτημα μετακόμισης γίνει δεκτό θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που Ειδική Υπηρεσία της Ασφάλειας με πολύ εξειδικευμένη αποστολή και αντικείμενο δράσης θα πάψει να στεγάζεται στο καλά φυλασσόμενο  Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για ένα πιο απομακρυσμένο κτίριο στα Πατήσια, που φυλάσσεται μόνο από έναν σκοπό καταστήματος, γεγονός που αποτελεί πολύ σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα, καθώς λόγω του ειδικού αντικειμένου της Υπηρεσίας, δεν είναι λίγες οι φορές που  υπηρετούντες αστυνομικοί και περιουσιακά τους στοιχεία έχουν στοχοποιηθει από οργανωμένους οπαδούς.

Όπως ενημερωνόμαστε επίσης η μεγάλη πλειοψηφία των υπηρετούντων αστυνομικών είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θέτουν μια σειρά από ζητήματα  όπως ασφαλείας, διεκπεραίωσης καθημερινών υπηρεσιακών υποχρεώσεων, διαχείρισης συλληφθέντων αλλα και καθημερινής μετακίνησης στην προτεινόμενη νέα έδρα ενώ παράλληλα αναρωτιούνται αν εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια εύρεσης επιπλέον χώρου στον όροφο που ήδη στεγάζονται.
Οπως βλέπουμε ειναι πολλοι οι παράγοντες που πρέπει να σταθμίσει η Ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ. για την υιοθέτηση ή οχι της πρότασης αυτής και δεν είναι μια απλή απόφαση.








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοινώς. Ξεβόλεμα !!! τα υπόλοιπα καλά είναι αλλά μόνο για κουβέντα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά θέλουν να το παρουσιάσουν ότι όντως έχουν λόγο...όλοι οι άλλοι αστυνομικοί που στοχοποιούνται είναι παιδιά κατώτερου Θεού...αφού παραδεχόμαστε εμμεσα ότι οι εκτος γαδα είναι βορά στο στόμα του λύκου. τι διαβάζω πρωινιατικα και μου ανεβάζουν τη πίεση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πρέπει κάποια στιγμή και οι διοικούντες να μάθουν να ακούν τους κατώτερους (αν ισχύει) για την αλλαγή!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δύο διαπιστώσεις..1) αυτό που λέγεται παντού μεταξύ των πληβείων ότι" στη ΓΑΔΑ δεν υπάρχει χώρος ουτε καρέκλα να καθίσουν οι υπηρετούντες"
2) όσες φορές διετάχθη μετακόμιση ( ΑΤ)..απλά πραγματοποιήθη.. Στις ευγενείς υπηρεσίες όμως.. Όσον αφορά τη φύλαξη στο πολύπαθο Αγίας Λαύρας ίσως είναι καλύτερα να διαθέτουν σκοπους και οι συστεγαζομενες υπηρεσίες ( όχι πονηριές όμως.. Μια ο ένας μια ο άλλος!) Γιατί το παρκάκι απέναντι όντως είναι επικίνδυνο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ΑΤ Πατησίων και τους περιοικους τους ρωτησε κανείς που οποτε θα γινονται τιποτα συλληψεις στα γήπεδα θα το επισκέπτονται οι καμικαζι χουλιγκανς;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάνουν κι αυτοί μια σκοπιά.Δεν θα πάθουν κάτι!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι άλλοι από εδώ που σκοτώνονται στη δουλειά. Λες και είναι άλλη αστυνομία
!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν αυτο το αρθρο δεν ειναι γραμμενο απο συνδικαλιστη τοτε ο ηλιος βγαινει απο την Δυση, δεν καθεται αυτος με αλλους 10 στο ιδιο γραφειο, δεν δεχεται αυτος πενηντα προσαγωγες απο ετερες Υπηρεσιες που συμβιωνουν αρμονικα χυμα πεταμενοι στους διαδρομους, δεν καθεται αυτος καλυμμενος στο προσωπο για δεκα ωρες για να μην τον αναγνωριζουν αργοτερα,δεν διαχειριζεται συλληφθεντες και πειστηρια και ποιος του ειπε οτι οι περισσοτεροι ειναι αρνητικοι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι περισσότεροι δεν θέλουμε να φυγουμε απο την γαδα και οποιος και να το εγραψε το αρθρο δεν λεει κατι αναληθες ουτε θα αποφασισει αυτός.