Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαταγγελία για τις υπηρεσίες που εκτελούν οι αστυνομικοί στο τέμενος του Βοτανικού



Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr έφτασε καταγγελία σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί που καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία στο τέμενος του Βοτανικού πηγαίνουν με τα δικά τους αυτοκίνητα τα οποία και χρησιμοποιούν ως υπηρεσιακά κατά τη διάρκεια της βάρδιας.






Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία το τέμενος διαθέτει κάμερες ασφαλείας αλλά και υπαλλήλους security.








Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τα δικά μας παμε ολοι στη δουλεια μηπως να σας στέλνουν τα λεφτά στο σπίτι ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι κακή ιδέα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι να τους τα στελνετε. Εδω σας λενε οτι κανουν περιπολια εντος με το ιδιωτικο τους. Αφου ειστε διατεθημενος να το κανετε δηλωστε να μετατεθειτε και να πατε να κανετε περιπολια εντος με το οχημα σας κυριε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλο να πας με το αυτοκινητο σου και μετα να πας στο γραφειο σου η στο περιπολικο μεσα στη ζεστη και αλλο να πας για υπηρεσια να μην εχεις που να κατσεις μεσα στο κρυο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν ήσασταν στο επάγγελμα δεν θα είχατε δώσει τέτοια απάντηση.Η ειρωνεία σίγουρα δεν αρμόζει για κανένα επάγγελμα μιας και όλα έχουν την δική τους δυσκολία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς κίνδυνος ζωής, υγείας, και φθορά ατομικής περιουσίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω ποιος ή ποια πραγματοποίησε την εν λόγω καταγγελία και ούτε έχει και πολύ σημασία το άτομο. Σημασία έχει το ψεύδος, κι αυτό γιατί σε κάθε σημείο του εν λόγω στόχου, υπάρχει περιπολικό (συνήθως 3! Εντός του χώρου, όπου και διατίθενται για τους συναδέλφους). Η παραμονή στο Ι.Χ. όχημα είναι προαιρετική και μόνο κατόπιν επιλογής. Τα υπόλοιπα, η γνωστή ελληνική γκρίνια..