Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H OΔΟΣ της ΕΛΑΣ μετρά ήδη τρεις τραυματίες έξω από τη ΓΑΔΑ - Πρόβατα επί σφαγή


Η αστυνομία έκανε πριν από λίγο ανακοίνωση για τρεις τραυματίες μέλη του Σώματος χωρίς ωστόσο να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία που προέρχονται και που τραυματίστηκαν.

 

Οι τρεις νοσηλευόμενοι στο 401 είναι σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στελέχη της νεοσύστατης ομάδας ΟΔΟΣ και το χειρότερο (:) τραυματίστηκαν ενώσω βρίσκονταν, με τον ανύπαρκτο επιχειρησιακό εξοπλισμό και μέτρα αυτοπροστασίας, έξω από τη ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης ομάδας δέχθηκαν επίθεση σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς κανένας να έχει μεριμνήσει για την ασφάλειά τους κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτήματα και εγείρει σοβαρά πλαίσιο ευθυνών για Πολιτική και Φυσική ηγεσία για τον τόπο κα το χώρο που διατέθηκαν οι απροστάτευτοι αστυνομικοί.

Έξω από τη ΓΑΔΑ, όπως σημειώνεται, υπήρχε μόνο μία ΥΜΕΤ και αυτή παρασύρθηκε από το ρεύμα του μένους της οργής των αντιεξουσιαστών.

 

Αστυνομικοί από την ΟΔΟ αλλά και άλλες υπηρεσίες που μίλησαν στο bloko.gr σημειώνουν ότι από τύχη δεν υπήρξε θύμα ή θύματα τονίζοντας ότι οι τύχες και τα θαύματα κάποτε σώνονται.

Του Γιώργου Καραϊβάζ

 

 








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχει άνθρωπος στην άστυνομια που να μην ήξερε την μοίρα αυτής της υπηρεσίας. Εγώ απορώ ποιος θα αναλάβει ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένη ομάδα και το σημαντικότερο, άρτια εξοπλισμένη. Συγκεκριμένα: α) με Ασύρματο, για να μπορούν άμεσα να καλούν ασθενοφόρο όταν τους δέρνουν, β) με Φακό, για να μην τους δέρνουν στα τυφλά, γ) με Σφυρίχτρα, για να είναι το ξύλο μετά μουσικής και δ) (και το πιο χρήσιμο απ'όλα) με Κιτ πρώτων βοηθειών, ε, να τους στέλνουν στην πρώτη γραμμή χωρίς γάζες (?), εμ, δεν γίνεται...
Αυτήν λοιπόν την υπερομάδα, με το μόνο που θα μπορούσαμε να την παραλληλίσουμε είναι με εκείνη την λεγεώνα Ρωμαίων που τους τύλιξαν με ένα φιόγκο, έβαλαν ένα κεράκι γενεθλίων στο κράνος τους και τους άφησαν έξω από το Γαλατικό χωριό, δώρο για τα γενέθλια του Οβελίξ....
Έλεος πια, έλεος, όλες οι αστυνομίες του κόσμου κοιτάζουν πως θα εξοπλίσουν και θα προφυλάξουν καλύτερα τους αστυνομικούς τους και εμείς πως θα τους βγάλουμε πιο εύκολα βορά στους ημιπιτσιρικαδες 35 ετών κ άνω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανεπιστήμονες...κατά τα αλλά τα ΑΤ ψυχορραγούν...
Ο χρήστης Kostis είπε…
Οδός ανικανότητας.Απο ποτέ στέλνεις μπουμπιδες να διαπραγματευτούν με κακοποιούς μπαχαλακηδες?εγκληματικά λάθη.καταργηστε την πριν είναι αργα και θρηνήσουμε θύματα!εδώ δεν είναι Σκανδιναβία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ορισμός του ηλίθιου θα μπορούσε να είναι εκείνος που κάνοντας συνεχώς το ίδιο πράγμα, ελπίζει ότι μπορεί να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Οι διμοιρίες μέτρων τάξης δεν ήταν πάντα αρματωμένοι όπως τώρα, ξεκίνησαν με σκαρπινια και πηλίκια. Όταν όμως άρχισαν οι τραυματισμοί, κάποιοι είδαν ότι πρέπει να αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός τους.

Τώρα ο πολιτικός προϊστάμενος για πολιτικούς καθαρά λόγους αποφασίζει να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση.

Μόνο που επειδή τώρα δεν μπορεί να ισχυριστεί άγνοια, έχει τώρα πια την πλήρη ευθύνη για αυτούς τους τραυματισμούς.
Ο χρήστης Κ.Σ.Μαυρόπουλος είπε…
!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού το έχουμε ξαναδεί το έργο όταν η υμετ φορουσε μπαλντρες. Τι να πούμε, που τους τραβούσαν τις γραβάτες ή που φορούσαν από μέσα καλαμιδες ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον τότε είχαν κράνη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα είπες όλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μπορούσε η ΥΜΕΤ να αναλάβει την διαχείριση συναθροίσεων. Με κράνη και ασπίδες, αλλά χωρίς γκλομπς. Να κρατάει απλά άμυνα, χωρίς επίθεση. Και αν σπάσει τότε να υπάρχει η καταστολή απο την ΥΑΤ. Απλά είναι τα πράγματα.