Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eυχαριστήρια επιστολή με αποδέκτη αστυνομικό της Υ/Α Κέρκυρας


Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


Μια Ελληνίδα πολίτης

 

Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου πρός τον  ανθυπαστυνόμο Κο ΜΠΡΟΥΖΙΟΥΤΗ ΗΛΙΑ (Υποδιεύθυνση ασφαλείας Κέρκυρας) , για τον άψογο τρόπο που χειρίσθηκε μια υπόθεσή μου .Το αμέριστο ενδιαφέρον ,η επιμονή κ οι φιλότιμες προσπάθειές του έφεραν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα .

Εύχομαι-ολόψυχα- η αστυνομική δύναμη να έχει στο ενεργητικό της τέτοια δραστήρια άτομα κ  ν'αναγνωρίζεται το  έργο τους !

 

Ευχαριστώ πολύ

  ΤΣΟΛΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης SKORDAS KONSTANTINOS είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης SKORDAS KONSTANTINOS είπε…
"Εύχομαι-ολόψυχα- η αστυνομική δύναμη να έχει στο ενεργητικό της τέτοια δραστήρια άτομα κ ν' αναγνωρίζεται το έργο τους !"
Τι ειρωνεία κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΛΑΤΗ επειδή τυγχάνει να γνωρίζω καλά τον συγκεκριμένο βαθμοφόρο και τη δουλειά που προσφέρει τόσα χρόνια αόκνως στην κοινωνία της Κέρκυρας, θα μπορούσα να γράφω επι ώρες για τον επαγγελματισμό του και το ήθος του. Όμως πρόσφατα ενημερώθηκα ότι , ο εν λόγω Ανθυπαστυνόμος αποπεμφθεί από την θέση του....δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον....οι άξιοι, οι εργατικοί, οι φιλότιμοι είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο.
Ας το λάβουν υπόψη λοιπόν ο Πρωθυπουργός πρώτα απ΄ όλα, που επικαλείται την αξιοκρατία και ο υπουργός κος Χρυσοχοΐδης. Όπως επίσης να ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα και ο διοικητής του που πήρε την απόφαση να τον μετακινήσει.
Με αγανάκτηση
Δρ Κωνσταντίνος Σκόρδας
Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί με τον Ηλια Μπρουζιουτη,τον Άνθρωπο πάνω απ όλα και Συνάδελφο στο ΤΑ Ακροπόλεως κατά το παρελθόν.Παντα πρόθυμος να προσφέρει στην υπηρεσία,πάντα να μπει μπροστά,να μας δώσει τις γνώσεις του και πάντα με αυτή την ανιδιοτέλεια που διακρίνει αυτούς τους λίγους που χουν αξίες και ιδανικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Διοικητής του είναι αοσμος αγευστος, αυτός που τον μετακίνησε είναι ο υποδιοικητής Υ.Α. με εντολή του "εξαιρετου " αστυνομικού διευθυντή Κέρκυρας , ζούμε τραγικές στιγμές εδώ στην Κέρκυρα , νομός με 1100 χαμένες δικογραφίες και η ΥΑΚ δεν ήξερε τίποτα. Βέβαια οι φιλίες καλά κρατούν με τον αστυνομικό διευθυντή και την εισαγγελέα .
Μπρουζιουτη σε έφαγε ο κουμπάρος του υποδιοικητή.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τί είναι αυτά που συμβαίνουν.....να επέμβη ο υπουργός άμεσα.... να ανοίξουν και εδώ τα στόματα..... είναι μια μορφή παρενόχλησης κι αυτή. Πληρώνονται από τους φόρους μας.
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Χωρίς να γνωρίζω το τι έχει συμβεί γνωρίζω ένα πράγμα πάρα πολύ καλά. Έχω υπηρετήσει με το συγκεκριμένο άνθρωπο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι πέρα του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα αδαμαντινο χαρακτήρα ένα καταπληκτικό άνθρωπο και ένα εξαιρετικό επαγγελματία.Ενας γνώστης πάρα πολύ καλός του αντικειμένου και ο οποίος κοσμεί την αστυνομία .Επίσης πρόκειται για έναν Εξαιρετικό οικογενειάρχη έναν άνθρωπο ήπιων τόνων που προάγει τη συναδελφικότητα και το έργο της αστυνομίας.