Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περί covid και καινούριων περιπολικών ο λόγος - κείμενο αστυνομικού


Κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ σε κάποιο από τα τμήματα της νοτιοανατολικής Αττικής. Θέλω μέσα από την σελίδα σας να θίξω δύο θέματα.

Το ένα είναι τα σταθερά μπλόκα για ελέγχους για τον covid που γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην Γλυφάδα. Όλο το προσωπικό περίμενε τις κρίσεις μπας και αλλάξει αυτό που γινόταν τους προηγούμενους μήνες αλλά μάταια. Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου. Δεν λέω να σταματήσουν οι έλεγχοι για τις άσκοπες μετακινήσεις, αλλά αντί για σταθερά μπλόκα οι εποχούμενες περιπολίες μπορούν να παραμείνουν στον τομέα τους ώστε να υπάρχει και αστυνόμευση και να γίνονται έλεγχοι για άσκοπες μετακινήσεις. Πρέπει να καταλάβουν οι "μεγάλοι" ότι το προσωπικό έχει κουραστεί!!! Να αναφέρω επίσης ότι λόγω των ημερών που η κατάσταση είναι επικίνδυνη (βλέπε καταδρομικές επιθέσεις αναρχικών για το θέμα Κουφαντίνα) τα σταθερά μπλόκα είναι ένας εύκολος στόχος και η ζωή των συναδέλφων απειλείται!!!

Το άλλο θέμα που θέλω να θίξω είναι η χρήση των καινούριων περιπολικών. Έχει αναφερθεί και από πολλούς συναδέλφους ότι τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την μετακίνηση του διοικητή του τμήματος και για κανέναν άλλο σκοπό!!!Και συνεχίζουμε να κάνουμε περιπολίες με τα σάπια και επικίνδυνα περιπολικά.Ας καταλάβουν ότι αυτά έχουν δοθεί για το προσωπικό και όχι μόνο για τους διοικητές!!!

Εύχομαι,τέλος, να μην φτάσουμε σε σημείο να λέμε "Εμείς τα λέγαμε αλλά κανείς δεν μας άκουγε!!!"

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστό