Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Οι συνάδελφοι συλλαμβάνουν μέλη εγκληματικών οργανώσεων και η Ηγεσία την επόμενη κιόλας τους στέλνει να κάνουν ελέγχους covid


Κείμενο τού Γιάννη Πεχλιβανάκη από την ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης: Οι συνάδελφοι συλλαμβάνουν μέλη εγκληματικών οργανώσεων και η Ηγεσία την επόμενη κιόλας μέρα τους στέλνει να κάνουν ελέγχους covid

Είναι απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στην ΓΑΔΘ εδώ και καιρό, αλλά πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Πριν λίγες μέρες δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στους συναδέλφους της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και την τεράστια επιτυχία τους με την σύλληψη 3 ατόμων και την κατάσχεση 320 και πλέον κιλών κοκαΐνης.

Για να βγουν τέτοιες δουλειές όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε χρειάζονται αμέτρητες ώρες εργασίας μακριά από οικογένειες και με τεράστιους κινδύνους.

Το ευχαριστώ λοιπόν της Ηγεσίας προς τους συναδέλφους είναι να διατεθούν σήμερα κιόλας σε κλιμάκια covid.

Και αναρωτιόμαστε σε ποιο επιχειρησιακό εγχειρίδιο προβλέπεται οι συνάδελφοι της Ασφάλειας που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις για εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, να διατίθενται ταυτόχρονα σε κοινές επιχειρησιακές δράσεις και ουσιαστικά να "καίγονται"

Και δεν είναι μόνο οι συνάδελφοι της Δίωξης Ναρκωτικών. Αναλόγως και συνάδελφοι της κρατικής, του εκβιαστών, του οργανωμένου και πολλών άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ασφάλειας την μία μέρα κάνουν παρακολουθήσεις και την επόμενη κάνουν ελέγχους covid ή σκοπιές στα κρατητήρια (ώστε να τους μάθουν άπαντες... Οι δράστες)

Όλη αυτή βέβαια η κατάσταση οφείλεται σε ένα και μόνο λόγο

Στο γεγονός ότι η Ηγεσία για να ικανοποιήσει μαζικές επιθυμίες για την διεύθυνση ασφαλείας, έχει αδειάσει τα Αστυνομικά Τμήματα με αποτέλεσμα την απόλυτη μπαχαλοποιηση των υπηρεσιών.

Πλέον άπαντες κάνουν τα πάντα

Σκοπιές, επιχειρήσεις, ελέγχους covid και πάει λέγοντας

Η ορθή διαχείριση του προσωπικού αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες στην πόλη μας

Διέλυσαν τις υπηρεσίες για τα ρουσφέτια

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο λαός δεν θα ξεχασει τι σημαινει δεξιά στις επερχόμενες εκλογές
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχως αν δεν ζησουν τον τρομο απεναντι σε πραγματικους κακοποιους δεν μπορουν να το καταλαβουν ... και λεω πραγματικους γιατι κατι επιτελικοι μπορει να σου πουν ξερεις οταν εγω ημουν ασφσλεια... και τι εννοουν ; Στην καλυτερη ασχοληθηκαν με κανα ρομα κλεφτρακο στην χειροτερη απλα επιαναν τοπο στην υπηρεσία τους και ακουγαν ιστοριες για κακοποιους .
Ντροπη και επικινδυνος ερασιτεχνισμος να αντιμετωπιζονται ετσι συναδελφοι ειδικων υπηρεσιων με τετοιες επιτυχιες .