Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση αναγνώστη στην επιστολή Δόκιμου Αστυφύλακα στο bloko.gr


Δημοσιεύουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 

Αξιότιμε, κύριε η κυρία Δόκιμε Αστυφύλακα διαβάζοντας την επιστολή  διαμαρτυρίας σου  προς  το Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  ειλικρινά έμεινα έκπληκτος .

Όταν σήκωσες το χεράκι σου  κι ορκίσθηκες  δε κατάλαβες ότι πλέον ανήκεις  στην μητέρα Πατρίδα , που ακριβώς νιώθεις ότι είσαι πειραματόζωο .

Γιατί δεν γράφεις   οτι σου φέρνουν το φαγητό στο κρεβάτι  και τα τρία γεύματα στην ώρα τους.

 Ότι καθ’ ολόκληρη την διάρκεια του 24ώρου έχεις πάνω από το κεφάλι σου  Ιατρό και νοσηλεύτρια , ότι όλα τα τεστ που έκανες και θα κάνης για αυτό τον καταραμένο corona virus τα κάνης δωρεάν, ότι οτιδήποτε και εάν χρειαστείς αρκεί ένα τηλ. στον Αξιωματικό Υπηρεσίας και εξυπηρέτησαι άμεσα , εντάξει όλα έχουν κι ένα όριο , κι εγώ γονέας είμαι κι η κόρη μου φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη ασθένησε από τον ίδιο ιό , 15 μέρες ήταν μόνη της μέσα σε μικρό διαμέρισμα από αυτά που χρυσοπληρώνουμε

εμείς οι γονείς σας που βλέπει στον ακάλυπτο μια συστάδας πολυκατοικιών  όυτε φαγητό την έφερναν ούτε γιατρός πήγαινε και για τα τεστ πλήρωσε κι 150 € ………

Άκου αγόρι/κορίτσι μου που θες μαθήματα εξ αποστάσεως όταν θα βγεις  έξω στο πεδίο της μάχης στο καυτό πεζοδρόμιο  στην παγωμένη  βροχή  και σου τύχει ένα περιστατικό τι θα πεις κάτσε να θυμηθώ σε ποιο video  όχι  κύριε/κυρία Δόκιμε δεν είναι έτσι τα πράγματα  εγώ είμαι  στην Αστυνομία πριν ακόμα εσύ γεννηθείς…. Κάποτε όταν ξεκινούσα την πορεία μου σ’ αυτό το ΕΝΔΟΞΟ αλλά λαβωμένο σώμα    ένας  Αξιωματικός Υπηρεσίας  μου είπε  …. νεαρέ για να  είσαι ένταξη με τον εαυτό σου και  πρόσεξε…. Να τιμάς την στολή που φοράς, γιατί κάποιοι έχουν ματώσει για αυτήν,  στο δρόμο είσαι εσύ και ο συνάδελφος σου, ο ένας πρέπει να προσέχει τον άλλον και  ότι κάνεις πάνω στην δουλειά σου να το κάνεις  για τα πιστεύω σου, χωρίς να περιμένεις ευχαριστώ…. Έτσι πορεύτηκα σχεδόν 30 χρόνια , και ξαφνικά  έρχεσαι εσύ πίσω από τη πολυτέλεια τις ανωνυμίας που νομίζεις ότι έχεις και με το ξεκίνημά σου   ξεκινάς με  γκρίνια και  τι λες …ότι νιώθεις πειραματόζωο γιατί δεν σε αφήνουν να πας’ σπίτι σου μα δεν κατάλαβες ότιτο σπίτι σου είναι πλέον η σχολή σου αυτό είναι το φυσικό σου περιβάλλον ….. εξάλλου όπως και ο ίδιος γράφεις είσαι Δόκιμος  υπο δοκιμή δηλαδή εάν νομίζεις ότι δεν κάνης  ……. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό να δοξαστείς δια της παραίτησης σου….

-Άλλωστε   υπάρχει και απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 10969   ΦΕΚ  648 από 20/02/2021 που έχει δημοσιευθεί ήδη δηλαδή και οφειλής να σέβεσαι ως ένστολος που αναφέρει ότι ειδικα η εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλακων θα γίνετε ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ...









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσένα ποιος σε ρώτησε και τι είσαι εσυ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμένα προϊστάμενε μου αρέσει η ορθογραφία σου.Πωλι σοστα τα ιπαις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι απο το 2005 σε α.τ. της αττικης και 500 χλμ μακρια απο την οικογενεια μου, τα εχω δει ολα ...
Δυστυχως αυτα τα μαμοθρεφτα , αυριο μεθαυριο θα ανακατωνουν μια υπηρεσια , γιατι δεν μπηκαν στη σχολη να γινουν αστυνομικοι και ποτε πραγματικα δεν θα γινουν και θα νοιωσουν αστυνομικοι, τα παιδακια αυτα νοιωθουν ηδη απο τη σχολη οτι εξασφαλισαν το μισθο και νοιωθουν δημοσιοι υπαλληλοι (ο μισθος μονο τους νοιαζει) , αλλα δεν ειναι ετσι δεν θα περασουν καλα στην αστυνομια , δεν ειναι καλη εποχη για φυγοπουνους και μαμοθρεφτους να γινεις αστυνομικος υπο τις συνθηκες που επικρατουν εξω...
Αν απ τη σχολη αρχισαν την κλαψα και τα τηλεφωνα στον μπαμπα χωροφυλακα συνταξιουχο (τον χειροτερο συμβουλο γιατι εζησε αλλη εποχη αστυνομιας) δεν θα περασουν καλα , καλυτερα ας προσανατολιστουν σε αλλο επαγγελμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τον τρόπο που απαντάτε στον Δόκιμο ή στην Δόκιμο Αστυφύλακα, προκύπτει η ζήλια που σας διακατέχει , επειδή η κόρη σας δεν κατάφερε ή δεν ήθελε, να γίνει Αστυνομικός.
Ωραία τα λόγια σας, συγκινητικά, αλλά και τις κότες στο κοτέτσι τις ταΐζουμε.
Καλή σταδιοδρομία στους Δοκίμους, που φοιτούν τωρα σε διάφορες Σχολές της Αστυνομίας, καλο κουράγιο και να γνωριζουν, ότι δεν σκέφτονται όλοι οι συνάδελφοι με αυτόν τρόπο.
Μη φοβόσαστε να εκφράζετε την άποψή σας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε είστε και λίγο μαλθακούλικα η νέα γενιά να τα λέμε κι αυτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέτοιοι γονείς κάνουν τα παιδιά τους καυλωμένα και βγαίνουν έξω και σκοτώνουν αθώους