Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικος διέρρηξε έξι φορές το ίδιο κατάστημα!


Ο πιο τακτικός «επισκέπτης» ενός καταστήματος σε περιοχή της Αιγιαλείας δεν ήταν πελάτης αλλά ένας ανήλικος διαρρήκτης που, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, το διέρρηξε τέσσερις φορές και αποπειράθηκε να το κάνει άλλες δυο, μέσα σε τρεισήμισι μήνες!

Οι εισβολές των διαρρηκτών έγιναν στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 18 Οκτωβρίου και στις 14 Ιανουαρίου και άρπαξαν 30 ευρώ, καθώς και αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά και άλλα είδη οικιακής χρήσης συνολικής αξίας 500 ευρώ. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ανήλικου ημεδαπού που έχει ταυτοποιηθεί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι συνεργοί του. Στην δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας, περιλαμβάνονται και οι γονείς του ανήλικου που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Ανήλικος «άνοιγε» αυτοκίνητα στην Πτολεμαΐδα

Με ένα ποδήλατο που είχε κλέψει από τον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού στην Πτολεμαΐδα, μετακινούνταν ένας ανήλικος Έλληνας ο οποίος διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και αποπειράθηκε να αρπάξει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους. Όμως, έγινε αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Εορδαίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Μάνος Τσαγκαράκης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νέμεσις είπε…
Why not????