Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγαλείο ψυχής από Ανθυπαστυνόμο του "Εκβιαστών" - Με διαθήκη άφησε το όχημά του στην Υπηρεσία


Ακόμα και μετά τον θάνατό του ήθελε να δείξει στους συναδέλφους του την αγάπη και τον σεβασμό του. Γνώριζε πολύ καλά τις ελλείψεις της υπηρεσίας του και ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορούσε για τη δεύτερη οικογένειά του, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Ο Ανθυπαστυνόμος Θανάσης Τσαγκαλίδης έφυγε από τη ζωή δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2019, αλλά λίγες ημέρες αργότερα οι γονείς του βρήκαν στη βιβλιοθήκη τη διαθήκη του, την οποία είχε συντάξει στις 3 Μαΐου. Με αυτήν ο Θανάσης Τσαγκαλίδης άφηνε το αυτοκίνητό του, στο «Εκβιαστών».

Ακολουθήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες, στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το μεταχειρισμένο όχημα, το οποίο εκτιμάται ότι κόστιζε 14.000 ευρώ, πήγε εκεί όπου ήθελε ο Θανάσης.

Με την κίνησή του εντυπωσίασε και συγκίνησε όσους δεν τον γνώριζαν, αλλά όχι τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν τίμιο, ηθικό, αγνό, αφοπλιστικά ειλικρινή, με μεγάλη ψυχή. Συζητώντας μαζί τους καταλάβαμε ότι δεν ήταν απαραίτητη η συγκεκριμένη πράξη για να μένει ζωντανός στη μνήμη τους, απλά επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά όσα πίστευαν για εκείνον.

Στους υπόλοιπους δείχνει το κλίμα, που επικρατεί στο "Εκβιαστών".


Δρομολάτης









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναπαυμένη να είναι η ψυχή του! Αν ήθελε βέβαια η πολιτεία να λειτουργεί σωστότερα η αστυνομία θα την εξόπλιζε νομικά και υλικά όπως πρέπει. Όλα τα σοβαρά δυτικά και ανατολικά κράτη αυτό κάνουν. Ντρέπομαι που Βούλγαροι και Αλβανοί αστυνομικοί (σε κράτη με θεωρητικά χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο) έχουν απείρως καλύτερο εξοπλισμό. Αν ήθελαν οι πολίτες να λειτουργεί η αστυνομία καλύτερα ια πίεζαν τους πολιτικούς να κάνουν το παραπάνω. Στην Ελλάδα δυστυχώς θέλουμε την επιβολή του νόμου αρκεί αυτός να επιβάλλεται στο γείτονα, όχι σε εμάς. Για την ώρα και για το ορατό μέλλον το Σώμα της αστυνομίας θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος ζητιάνος υλικών της χώρας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε χαλεπους κ δύσκολους καιρούς για την αστυνομία όπου ο ένας κοιτάει να βγάλει - (το μάτι του αλλου) - κάποιοι ξεχωρίζουν... Είναι τα Διαμάντια μέσ το βούρκο! Δεν είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον Σπουδαίο Ανθρωπο-θλιβομαι όμως που νεότατος όπως βλέπω δεν βρίσκεται εν ζωή... γιατί τέτοιους Ανθρώπους χρειαζόμαστε δίπλα μας να μας φωτίζουν τον δύσκολο δρόμο. Να είσαι αναπαυμενος Κε Συνάδελφε εκεί που τέλος πάντων βρίσκεσαι και που όλοι αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξουμε είτε βηταδες είτε στρατηγοι.
Ο χρήστης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε…
Καλό Παράδεισο κεκοιμημένε Συνάδελφε!!!
Ανάπαυσον Χριστέ μου την ψυχή του δούλου σου!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αιωνία του η μνήμη και καλό παράδεισο να έχει.Σίγουρα ήταν καλύτερος άνθρωπος απο εμένα γιατί εγώ δεν θα άφηνα στην Αστυνομία ούτε ένα κουβά με σκατά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας γίνει το παράδειγμα όχι για το αυτοκίνητο αλλα για τη συναδελφικότητα που λείπει σημερα αιώνια η μνήμη του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό παράδεισο
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τέτοιοι άνθρωποι λείπουν σήμερα από το σώμα... παράδειγμα προς μίμηση! Ας είναι καλά η ψυχή του συναδέλφου και αιωνία η μνήμη του. Να στηρήζετε ο ένας τον άλλον παιδιά... αυτό είναι η βάση για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη αστυνομία όλοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχ σε νοιωθω , ετσι αισθανονται οι περισσοτεροι