Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το παράπονο ενός Αξιωματικού Σ.Α.Ε.Α.


Δημοσιεύουμε κείμενο Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ - αναγνώστη του bloko.gr: Άκρα του τάφου σιωπή, στο βασίλειο της συνδικαλιστικής ευδαιμονίας, του συνδικαλιστικού ευτελισμού και της συνδικαλιστικής δοσοληψίας,   για το ψηφισθέν Π.Δ. που αφορά το νέο βαθμολόγιο των αστυνομικών.

Ένα βαθμολόγιο που δημιουργεί δομικά προβλήματα στο οικοδόμημα της Ελληνικής Αστυνομίας, προξενώντας αθεράπευτες πληγές.

Ένα βαθμολόγιο, κατώτερο των περιστάσεων, που αντί να λύσει, δημιουργεί προβλήματα κι είναι αποτέλεσμα ασφυκτικών πιέσεων, μοιραίων,  ανίκανων και υστερόβουλων συνδικαλιστών.

Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος, προκειμένου να μη γίνουμε συνένοχοι και συνεργοί στο έγκλημα, πλην της ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από τις Ενώσεις (Π.Ο.Α.Σ.Υ. & Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.), οι οποίες στα πλαίσια της ψηφοθηρίας, της προφανούς αδυναμίας τους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του συνόλου των αστυνομικών, των κομματικών τους παρωπίδων και των προσωπικών τους επιδιώξεων, οδηγούν το οικοδόμημα της Αστυνομίας, στην καταστροφή.

Ανίκανοι ή άβουλοι, να   διεκδικήσουν τα αυτονόητα για όλους, μοιράζουν αφειδώς καθρεφτάκια (βαθμούς) στους ιθαγενείς, καταργώντας στην πράξη τον βασικό κανόνα ενός ενστόλου σώματος, την πυραμιδοειδή ιεραρχία, μη διεκδικώντας πραγματικές αυξήσεις, ανθρώπινα ωράρια, απαλλαγή από αλλότρια πάρεργα.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ από τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΝΩΣΕΙΣ, οι οποίες συνηγορούν στις αθρόες προσλήψεις Συνοριοφυλάκων, Ειδικών Φρουρών, Πανεπιστημιακών Φρουρών, οι οποίες ακυρώνουν στην πράξη, την ομογενοποίηση του Σώματος και δημιουργούν

αδικίες στις μεταθέσεις, καταδικάζοντας τους αστυνομικούς των πανελληνίων σε 15ετή και πλέον παραμονή στην Αθήνα, χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτα.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ, από τις Ενώσεις, που δεν διεκδίκησαν και δεν διεκδικούν το επίδομα για τον Έβρο, και για τον covid, προκειμένου να μη δυσανασχετήσουν  τα αφεντικά τους και τους πάτρωνές τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού, δεν επιθυμεί χαϊμαλιά και καθρεφτάκια (βαθμούς), που θα έχουν ελάχιστο όφελος οικονομικό, αλλά πραγματικές αυξήσεις, με επαναφορά του χρονοεπιδόματος, θεσμοθέτηση του επικινδύνου, πραγματική αποζημίωση για πενθήμερα και νυχτερινά, ανθρώπινα ωράρια κι απαλλαγή από πάρεργα.

Το ανθρώπινο δυναμικό, που ορίστηκε να  τα διεκδικήσει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δυστυχώς τα θυσίασε στο βωμό του προσωπικού και κομματικού συμφέροντος.

Αναρωτιέται κανείς ποια η στάση του Αρχηγείου μας στην προσβλητική αυτή τακτική των συνδικαλιστών. Θα δεχτούν την διάλυση του Σώματος, ή μπροστά στις κρίσεις που πλησιάζουν, θα σιωπήσουν κρυπτόμενοι;

 

Γ.Κ.

Αστυνόμος Β΄ Σ.Α.Ε.Α

 









Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι κ όλα σου ξινίζουν μόνο εσύ έχεις δίκιο θέλεις χρήματα μετάθεση στο χωριό σου άμα δεν σου αρέσει παραιτήσου κ πήγαινε στο χωριό σου άντε σας βαρεθήκαμε. Δουλειά ρεεεεε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παράπονο του παραγωγικού αξιωματικού:http://www.bloko.gr/2016/04/o-tema.html?m=0
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε ΣΑΕΑ πέραν του περιτυλίγματος περί επιδομάτων, νυχτερινών και ανθρωπίνων ωραρίων (που εσείς οι αξιωματικοί καταπατατε),που αναφέρετε παραπάνω, γιατί δεν λέτε ειλικρινώς ότι σας καεί που και κάποιοι άλλοι που έχουν υπηρετήσει χρόνια στο σώμα θα γίνουν αξιωματικοί. Ναι κύριε ΣΑΕΑ είναι άδικο να μπορείς να προαχθεις εσύ μέχρι τον καταληκτικό βαθμό της ιεραρχίας μόνο και μόνο επειδή είσαι απόφοιτος ΣΑΕΑ ενώ κάποιοι άλλοι να κάθονται στάσιμοι για χρόνια καίτοι έχουν γνώσεις και χρόνια εμπειρίας στο σώμα. Για να μην μιλήσω για τους τεμα και για τους παραγωγικούς αρχιφύλακες-ανθυπαστυνομους οι οποίοι έχουν δώσει και αδιάβλητες εξετάσεις και δεν προήχθησαν με... κρίσεις που όλοι ξέρουμε ποιους ευνοούν. Ασχοληθείτε λοιπόν με τις αδιάβλητες κρίσεις (που είναι και επίκαιρες) και αφήστε το σώμα να προχωρήσει μπροστά γιατί τόσα χρόνια βλέπουμε που μας φέρατε εσείς οι...ΣΑΕΑ!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η Γυμνή αλήθεια όπως ακριβώς είναι . Διάλυση της ιεραρχίας του σώματος για το χατίρι των συνδικαλιστικών ενώσεων για την ίδια και μόνο κατηγορία προσωπικού με γενναία δωρεά τριων 3 βαθμών χωρίς να έχουν φοιτήσει σε σχολή υπαξιωματικών ,,............... δεν υπάρχει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι συνδικαλιστές οδηγούν το σώμα στην χειρότερη περίοδο από την ίδρυση του, η παρακμή δεν έχει τέλος απαιτούν συνδιοικηση και δυστυχώς λόγω της κομματικής τους δράσης-στήριξης το έχουν πετύχει, η ηγεσία του σώματος θα δεχθεί αυτό το έκτρωμα, προκειμένου οι συνδικαλιστές να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους; Πότε θα τεθεί το θέμα ακυρότητας των εκλογών απο τη στιγμη υπάρχουν εγγεγραμμένοι αστυνομικοί και στα δύο σωματεια ψηφίζοντας και εκλεγοντας εργατοπατερες αμφιβόλου ποιότητας, οι οποίοι συνεργάζονται στέλνοντας εκλογική πελατεία ο ένας στον άλλο;Δυστυχώς οι συνδικαλιστές θα καταστρεψουν το Σώμα για τις πολιτικές τους βλέψεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έχει άδικο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα ΠΔ από ποτε ψηφίζονται ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς σας βαρεθηκαμε,υποτακτικοί είστε το μόνο που δεν κάνετε είναι να μας αντιπροσωπεύετε.Μαζικες διαγραφές λοιπόν μήπως και καταλάβετε.
Ο χρήστης ΤΤ είπε…
Πολύ καλά τα λέει ο/η αξιωματικός. Φτάνει πια με τις προσλήψεις από την πίσω πόρτα και τα παιχνίδια των συνδικαλιστων. Επιτέλους θέλουμε αξιοκρατία,αξιοπρεπή αμοιβή για αυτά που προσφέρουμε και να εφαρμόζονται τα Π. Δ. και όλα τα σχετικά διατάγματα(όχι μόνο υπηρεσιακες ανάγκες).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει δει κανένας το καινούργιο βαθμολόγιο και δε μας το λέει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχην να ενημερωσουμε τον αρθρογραφο, οτι το πρωτο που πρεπει να γινει στο σωμα ειναι η καταργηση της εισαγωγης αξιωματικων με παννεληνιες.., δηλαδη απο ιδιωτες...!!! Οι αξιωματιικοι πρεπει να προερχονται μονο απο τα σπλαχνα της ΕΛ.ΑΣ αφου πρωτα εχουν μια 5ετη τουλαχιστον εμπειρια ως αστυφυλακες..!!!
Δεν μπορει να παιρνουν τα 18χρονα πιτσιρικια και αφου τους φουσκωσουν τα μυαλα 4 χρονια να τα αμολανε στα τμηματα...!!! Γιατι τα μυαλα τους και η μυτη τους πανε μεχρι το ταβανι. Ελαχιστες οι περιπτωσεις αξιωματικων που ειναι προσγειωμένοι..!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για όλα φταίνε οι συνδικαλιστές οκ το λύσαμε. Για κοιτάξτε λίγο όλοι τον καθρέπτει εύκολο κ βολικό να φταίει κάποιος άλλος πάντα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις δίκιο εμείς φταίμε που είμαστε ακόμα εγγεγραμμένοι,μαζικές διαγραφές και κάντε ότι θέλετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πας να φας τα μούτρα σου στο διάβασμα και να κάτσεις και 3 χρονάκια εσώκλειστος άμα γουστάρεις καριέρα και εξέλιξη.ο τενεκές τελείωσε κύριοι.οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Α και να πας να διοικησεις και κανά τμήμα με το μαγικό σου ραβδάκι να τα βγάζεις πέρα χωρίς να χρωστάς ρεπό και να είναι όλοι ευχαριστημένοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 90% των αξιωματικών είναι ανεύθυνοι άχρηστοι και τεμπέληδες με ψυχολογικά.Κανονικα έπρεπε να πληρώνουν και όχι να πληρώνονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πηγη: οτι κατεβάσει η κούτρα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδακια ειναι που πηραν το πτυχιο τους κ το παιζουν τσαμπα μαγκες απο την καρεκλα τους.εμπειρια μηδεν στο δρομο.εισαι αξιος θα προχωρησεις..δεν εισαι..το μπουλο