Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αστέριος Μαντζιώκας για την παραμονή του στη ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας


Ανάρτηση του Αστέριου Μαντζιώκα, Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ: Είναι τιμή για μένα η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης και για μια ακόμη φορά έδειξαν χαρακτήρα και εξαιρετικά αντανακλαστικά.

Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να "χτίζουν" αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης, που δημιουργήσαμε με τον πολίτη, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στα ακόμη πιο δύσκολα που έρχονται.

Από την πλευρά μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και των Φορέων για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης, για την αντικειμενική ενημέρωση και ανάδειξη του έργου της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας.

Ευχαριστώ τους πολίτες για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.

Τα προηγούμενα χρόνια στη Στερεά και τα τελευταία στη Θεσσαλία, από τη θέση ευθύνης του Γενικού Διευθυντή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μάχιμων αστυνομικών, βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και πάντα σε ετοιμότητα να κάνει ότι χρειαστεί για την Ασφάλειά του.

Έτσι θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα. Δυναμικά για την πάταξη της εγκληματικότητας και Ανθρώπινα για όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Σε ότι με αφορά, εκτός από το τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα εκεί, όπου και όταν με χρειαστείτε, για να στηρίξω το δύσκολο έργο σας.

Αστέριος Ηρ. Μαντζιώκας

Ταξίαρχος

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η γραβατα που ειναι στρατηγε μουυυυυ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η στολη που φορά δεν είναι η υπ’αριθμ 8 αλλά η σαφάρι (αφρικανα) που φοριέται όπως ακριβώς την βλέπετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πλακα κανεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα θερμά μου συγχαρητήρια Στρατηγέ μου. Σας γνώρισα στην Ολυμπιάδα είστε εξαίρετος .