Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών για τα επεισόδια στο Α.Π.Θ.


Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών καταδικάζουμε τα χθεσινά γεγονότα στο Α.Π.Θ. με διαταγές για εισβολή της αστυνομίας στο χώρο του Πανεπιστημίου. Η επέμβαση είχε ως στόχο τη διάλυση των φοιτητικών κινητοποιήσεων που είχαν αποφασιστεί από τα συλλογικά όργανα. Δυστυχώς γρήγορα επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας, τις οποίες είχαμε εκθέσει σε προηγούμενα άρθρα, όσον αφορά το πού μπορεί να οδηγήσει η απόφαση της κυβέρνησης τοποθετήσει την αστυνομία μέσα στις Σχολές.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να εξισώσει τους φοιτητές που διεκδικούν για τα αυτονόητα με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου μας βρίσκει εξ ολοκλήρου αντίθετους. Κάθε απόπειρα καταστροφής των δεσμών μας με την υπόλοιπη κοινωνία θα την καταδικάζουμε και θα διεκδικούμε για να λειτουργούμε μόνο προς όφελος του λαού μας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε εκτός τόπου και χρόνου.
Για εξηγήστε μας τον όρο "εισβολή της αστυνομίας". Τι είναι ο χώρος του πανεπιστημίου και δεν μπορεί να επιχειρήσει η αστυνομία όταν αυτό προτάσσει ο νόμος? Γνωρίζετε μήπως τι περιλάμβαναν αυτές οι "φοιτητικές κινητοποιήσεις"?
Γνωρίζετε το πραγματικό ποσοστό πλειοψηφίας ή μειοψηφίας των αποφάσεων των "συλλογικών οργάνων"?
Και για πείτε μας τελικά με την παρουσία της αστυνομίας στα πανεπιστήμια όταν αυτό απαιτείται τι ακριβώς δεν μπορεί να επιτευχθεί ακριβώς?
Η ελεύθερη και απρόσκοπτη διδασκαλία ? Η ελεύθερη ανάπτυξη της επιστήμης? Η ελεύθερη έρευνα ή η ελεύθερη έκφραση ιδεών?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ για όποιον δεν κατάλαβε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς της πρωτοβουλίας αστυνομικών, λύστε μας μια απορία...Σε ποια αστυνομία του κόσμου ανήκετε;Γιατί προφανώς είστε εκτός τόπου και χρόνου..
Ο χρήστης Ντρεπομαι είπε…
Αλλαγη στο πειθαρχικο δικαιο και στο ποινικο κωδικα για τετοιες πρωτοβουλιες. Ντρεπομαι πραγματικα. Το συνολο των φοιτητων υποστηριζει την πρωτοβουλια της κυβερνησης να καθαρισει επιτελους τα πανεπιστημια και ορισμενοι το μονο που τους νοιαζει ειναι να ικανοποιησουν τους ελαχιστους ψηφοφορους τους. ΝΤΡΟΠΗ!