Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργή και όνειδος για τους προβοκάτορες - Έτυχε, δεν πέτυχε η επίθεση στον Κατσιαμάκα - Φωτογραφίες ντοκουμέντα


Διαβάσαμε με έκπληξη και οργή κάποια προβοκατόρικα σχόλια για την επίθεση στο σπίτι του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ. Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε το γεγονός ότι οι "σχολιαστές" είναι συνάδελφοι του κ. Κατσιαμάκα. 

Θα μας επιτρέψουν να γίνουμε λίγο λαϊκιστές, καθώς ίσως μόνο έτσι θα μπορέσουν ν' αντιληφθούν το μέγεθος της χολής, της αβελτηρίας και της αντισυναδελφικότητας τους.

Την ώρα που ήταν ακόμα αναμμένο το στουπί, μία ηλικιωμένη γυναίκα το είδε και έσπρωξε μακριά από την είσοδο το μηχανισμό, με το ότι αυτό εγκυμονεί. Ευχόμαστε να μην βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση η μητέρα σας.

Την ίδια ώρα, η ηλικιωμένη ήταν μαζί με τα εγγόνια της. Ευχόμαστε να μην βρεθούν ποτέ μπροστά σε μια αναλόγου είδους κατάσταση τα παιδιά σας. 
 
Έτυχε κι ευτυχώς, εκείνη την ώρα να καταφτάσει ο γιος της ηλικιωμένης και πατέρας των παιδιών για να τα παραλάβει, με αποτέλεσμα και σε κατάσταση αμόκ από τη συνειδητοποίηση του κινδύνου, να τους τραβήξει άρον άρον μακριά, σε απόσταση ασφαλείας και στη συνέχεια από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου να ρίξει νερό, σβήνοντας έτσι τον κίνδυνο, δίχως καν να γνωρίζει ότι αυτό που έκανε ήταν το σωστό. Ευτυχώς ήταν. Ευχόμαστε σε όλους εσάς τους μικρόψυχους να φτάσετε στον κατάλληλα έγκαιρο χρόνο αν και ευχόμαστε μηδέποτε βρεθείτε στο στόχαστρο της τρομοκρατίας ή του παρακράτους. Ή και των δύο μαζί.

Σας ευχόμαστε επίσης, η έρευνα των συναδέλφων σας, μετά την αποτροπή ενός γεγονότος με καθόλα επικίνδυνα χαρακτηριστικά, να μην είναι όπως στην περίπτωση του κ. Κατσιαμάκα, με ρυθμούς κι ενέργειες ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
 
Και τέλος, για όλο αυτό το νοσηρά λιβελογραφικά εσμό που τάσονται υπέρ του ισχυρού, αφιερώνουμε τις εικόνες από την επίθεση στο σπίτι του οδηγού του κ. Κατσιαμάκα. Σας ευχόμαστε να μην τις δείτε στο δικό σας.
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
  
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια