Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιμενικοί Φθιώτιδας: Επίσκεψη στον χώρο στέγασης του ΛΤ Αρκίτσας


Διαβάστε ανακοίνωση των Λιμενικών Φθιώτιδας: Πραγματοποιήθηκε την 23-02-2021 προγραμματισμένη συνάντηση, στον υπό παραχώρηση χώρο του 2ου ορόφου του κτιρίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρκίτσας, ο οποίος προορίζεται για την επανίδρυση του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. ΖΕΚΕΝΤΕΣ Αθανάσιος, ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. του Δ.Δ. Αρκίτσας, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, καθώς και η κα Διοικητής Λ.Τ. Σκάλας Αταλάντης, τηρώντας αυστηρά κατά τη συνάντηση τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα προς αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.

Κατά τη συνάντηση έγινε λεπτομερής εκτίμηση των απαιτήσεων του υπό παραχώρηση χώρου, έτσι ώστε, εφόσον ληφθεί η σχετική απόφαση επανίδρυσης του Λ.Τ. από τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα για την ορθή και σύντομη έναρξη λειτουργίας του Λιμενικού Τμήματος.

Ευχαριστούμε όλους τους Πολιτικούς παράγοντες του Νομού μας και τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα με τις ενέργειές τους και υποστηρίζουν αμέριστα τις προσπάθειες του εν λόγω εγχειρήματος, αλλά και τις λοιπές προσπάθειες της Ένωσής μας και προσδοκούμε στην ενίσχυση αυτών των ενεργειών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανίδρυσης του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας, εγχείρημα μείζονος σημασίας, τόσο για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, όσο και για την τοπική αναβάθμιση και υποστήριξη της τουριστικής δραστηριότητας.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάιος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια