Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαβάστε στο σ.ν. για το βαθμολόγιο - Έτη παραμονής υπαστυνόμων, αστυνόμων Α', ΤΕΜΑ, προαγωγές και αρχαιότητα


Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της παρουσίασης του σ.ν. για το βαθμολόγιο των αστυνομικών, το bloko.gr δημοσιεύει σήμερα ένα από τα πιο κρίσιμα άρθρα του σχετικού Π.Δ. 

Τα χρόνια παραμονής στο βαθμό και η διοικητική ιεράρχηση με βάση την αρχαιότητα. Αύριο, θ' ακολουθήσει το επίσης πολύ σημαντικό τμήμα, που αφορά στις μεταθέσεις για τους βαθμούς από αστυνόμους Β' μέχρι τους αστυφύλακες.
 
 

 
 






Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι τεμα διευθυντες?? κ οι σαεα τι?? αστυνομοι Α??? ελεος αλλο ενα εκτρωμα κ παλι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι θεσεις των διευθυντών αφορα 5 το πολυ αθλητές.. φυσικα δε θα έπρεπε να υπαρχουν...η πλειοψηφία των ΤΕΜΑ μεχρι Α/Α φτανουν βαση των χρόνων.Εσεις της ΣΑΕΑ καλό είναι να κοιτάξετε το γεγονος οτι θα σας διαταζουν πλεον Ανθυπες που θα γινουν Α/Β.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3 χρονια μεσα στη ΣΑΕΑ με εξετασεις καθε εξαμηνο και 1 χρονο που μου φυγε ο κωλος στο διαβασμα για να περασω για να εχω εξελιξη ΤΕΜΑ... μια χαρα!!!
Ο χρήστης Χαχα είπε…
Μπορώ να γίνω από αρχιφύλακας αστυνόμος Α???
Πάω σε δικηγόρο τώρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μονο για τους βαθμους ειστε. Κοιταξτε να προσφερετε εργο αναλογο της θεσης σας και αφηστε τις καρεκλες επιτελους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον υπουργό και τα σωματεία για το βαθμολογιο. Ευχόμαστε όλοι να αναρτηθεί σύντομα στο ΦΕΚ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κανένας από τους Αξιωματικούς-ΤΕΜΑ δεν προλαβαίνει να φτάσει εν ενέργεια Α/Δ, το μέγιστο που φτάνει είναι μέχρι Α/Υ και αυτό όχι για όλους, είναι πάραπλανητικό αυτό που αναφέρει το Σχεδιο νόμου, αντιθετως θα γεμίσουμε χιλιάδες Α/Β' του νόμου εξ Ανθ-μων κάθε χρόνο με οργανική θέση Αξιωματικού, πλήρης απαξίωση του βαθμού που θίγει κατάφωρα και του Αξιωματικούς ΣΑΕΑ και των ΤΕΜΑ.<>γι αυτή την εξελιξη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το οτι ολοι κόπτονται για βαθμους αλλα χωρις να στρωσουν κωλο ; Πως το βλεπουνε;; Α ναι ελλαδαρα ντε. Τιποτα Αξιωματκοι μονο απο ΣΑΕΑ ειτε με εσωτερικες ειτε με πανελληνιες . Ολα τα αλλα να χουμε να λεμε . 4 χρονια Ακαδημαικης εκπαιδευσης δυνατοτητα για μετάτυχιακα σε οτιδηποτε ( εγκληματολογια , νομικη κλπ) ε δεν μπορουν να εξισωθουν με ενα τρίμηνο η ενα 5μηνο σεμιναριο . Οπως κ να το κανουμε . Αυξησεις κοροιδα οχι βαθμους και αξιοκρατια και οχι με 20€ Προσφυγη Αξιωματικοι καποιοι, γιατι στην πραγματικη διαδικασια απεναντι στους συμμαθητες τους αποτυχαν.. να τα λεμε κ αυτα για καποιους γιαλατζη σαεα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μπραβο για το βαθμολογιο συγχαρητηρια στην ποασυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταργήστε τα ΤΕΜΑ. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ανακριτικοι αστυφύλακες έπρεπε να φτάνουμε μέχρι αστυνόμοι Α δλδ να βάλουμε χρυσό αστεράκι στη στολή στα τελειώματα. Απογοητεύτηκα...
Ένας Υπαρχιφυλακας Π.Σ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σκέτη απογοήτευση η προώθηση αυτής της πρότασης.. κατώτερος των περιστάσεων σε αυτό το θέμα ο υπουργός, παρά την πολυετή θητεία του στο υπουργείο μας.. Δυστυχώς δεν αναγνωρίζονται το διάβασμα, οι εξετάσεις και ο κόπος πολλών αστυνομικών, ενώ αντίθετα επιβραβεύεται η επιλογή των προσφυγών και της ακούραστης προαγωγης... Η συγκεκριμένη πρόταση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ιεραρχικό χάος την ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστούμε κ Υπουργέ
Ο χρήστης G K είπε…
Όλοι για βαθμούς μιλάτε για λεφτά τίποτα .Άρα πέτυχαν το στόχο τους .
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μεριμνηστε ώστε να υπάρχει διαφοροποίηση στις μεταθέσεις τοποθετήσεις των αστυφυλάκων και αρχιφυλακων ανακριτικών υπαλλήλων και μη ανακριτικών. Φτάνει πια δείξτε λίγο ενδιαφέρον για τους αστυφύλακες ανακριτικους υπαλλήλους εκ πανελληνίων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν πραγματικά ήθελε το κράτος ας έκανε σύνδεση της εργασιακής απόδοσης με τη βαθμολογική εξέλιξη, εκεί θα βλέπατε Υπαστυνόμους της ΣΑΕΑ να μην ξεπερνούσαν το βαθμό τους ποτέ... Υπάρχουν πολλά παραδείγματα... Κ λοιποί εργασιομανής θα ανέβαιναν πιο πολύ γρήγορα την ιεραρχία... Όλα σχετικά, άμα σου δίνουν τους βαθμούς έτσι, αστυνομία του Χότζα γίναμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ που είμαι υπαρχιφυλακας μπορώ να γίνω ταξίαρχος;Μόνο ο βαθμός με νοιάζει,δε με νοιάζει που με κοροϊδεύουν,δε με νοιάζει που δεν ενδιαφέρεται κανείς για εμένα,δε με νοιάζει που έβαλαν βόμβες σε συναδέλφους,δε με νοιάζει που έχω βγάλει covid μεταναστευτικό και Έβρο χωρίς να πάρω κάτι,δε με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά,βαθμό θα πάρω;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από την στιγμή που ο βαθμός είναι σε συνάρτηση με τον μισθό, ας με κάνουν ταξίαρχο και ας εκτελώ καθήκοντα αξ/υπ. Οι βαθμοί είναι για την μόστρα, ο μισθός μετράει. Αν έχετε κόμπλεξ να διατάζετε ας πηγαίνατε στον στρατό.
Ο χρήστης . είπε…
Δεν σου παίρνει κανείς τη θέση του στρατηγού. Μην ανησυχείς. Φεύγεις είσαι δεν είσαι άχρηστος υποστράτηγος
Ο χρήστης . είπε…
Δεν βλέπω να κοπτεσαι για τους ειδικών καθηκόντων , χωρίς μια ώρα αστυνομικής σχολής, παίρνουν τα ίδια με σένα και σε καπελωνουν στην ιεραρχία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα υπάρξει αναδρομικά προαγωγή για όσους έχουν 10,11 έτη ήδη ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν γινονται αυτα π λες οσο και ας σε βολευει προσωπικα αυτο π λες..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτι για επικίνδυνα και ανθυγιεινα? Κάτι για μετατροπή της μάχιμης 5 ετιας των 25 ετών σε κάτι ανάλογο των 40 ετών? Κάτι για απλούστευση συστήματος βαθμών και προαγωγών σε αντίστοιχες αναλογίες των άλλων ένστολων... Α ξέχασα οι άλλοι είναι χαζοί που έχουν ειδικότητες και βαθμούς εξέλιξης... Ευτυχώς που είμαστε ξέφρενο αμπέλι την μια ματ την άλλη τροχεα μετά μεταγωγών ένα τμήμα τάξης μια Δίας μετά δέλτα ΟΠΚΕ πεζών περιπολιών ασφάλεια επίσημα ξένα σώματα πάρεργα κυλικείων συντηρητών καυσίμων και πολλά άλλα όλοι για όλα είμαστε παντογνώστες έχω την εντύπωση ότι η είμαστε πολύ καλύτεροι όλων των υπολοίπων σωμάτων η κάτι δεν πάει καλά.... Τείνω προς το δεύτερο ... Ας κοιτάξουν οι αστυνομικοί των σαεα μπας και καταφέρουν να φάνε κάνα χρόνο παραπάνω γιατί τους βλέπω με κουτσερεμενη σύνταξη ποινή λόγο ηλικίας.... Αξιωματικός σαεα στα δεκαπέντε χρόνια αστυνόμος Α ανθυπαστυνομος μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας και αν αστυνόμος Α... Τελικά όταν βγαίνουν από την σαεα αυτοί οι μορφωμένοι ποιος τους μαθαίνει την δουλειά και μετά από ξανά δύο τρία χρόνια το παίζουν οι σούπερ όταν αξιωματικοί μα φυσικά ένας παλιός ανακριτικος υπαλλήλος χαμηλού βαθμού ... Τελικά τι συμβαίνει ποίο είναι το πρόβλημα σας κύριοι....