Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Το συνδικαλιστικό κίνημα κοιμάται, μη θορυβείτε γιατί το ξυπνάτε...


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Που είναι οι αγώνες; ..που είναι οι διαμαρτυρίες;...που είναι τα αιτήματα...; που είναι οι προτάσεις ...; οι παρεμβάσεις ..; που είναι το συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών; Κοιμάται μη θορυβείτε και ξυπνήσει .. Είναι σε κατάσταση ύπνωσης, σε κατάσταση “REM”. Δηλαδή στο πέμπτο στάδιο του ύπνου, στο στάδιο του ονείρου... Άρα κοιμούνται βαθιά και ονειρεύονται. 

Ονειρεύονται ανωτατοποιήσεις από τα “Lidl” και βαθμολόγια για λίγους χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Τους κοίμισαν στον ύπνο του δικαίου και αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούν να κοιμίσουν τους συναδέλφους τους, με φρούδες ελπίδες για ταχα αυξήσεις που θα φέρει το νέο βαθμολόγιο. Όμως για το μισθολόγιο, για το επικίνδυνο, για την επιστροφή των μισθών μας στα επίπεδα του 12 (που θα έφερνε σοβαρές αυξήσεις σε όλους ανεξαιρέτως ), για το ασφαλιστικό, για τα θεσμικά και τα σοβαρά οικονομικά μας αιτήματα, κουβέντα οι κύριοι. 

Αφήστε τους λοιπόν στον ύπνο τους και απαλλάξτε τους, μια για πάντα από την εκπροσώπηση των Ελλήνων αστυνομικών, διότι την ευθύνη δεν την έχουν αυτοί που κοιμούνται, αλλά αυτοί που επιλέγουν αν θα τους εκπροσωπήσουν οι κοιμισμένοι ή αυτοί που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και μπορούν να δουν τι έγινε, τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον...









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα τμήματα έχουμε να πάρουμε ρεπο από περσυ.ουτε αδιαθετο δεν μπορούν να δώσουν. Οι συνδικαλιστές ανύπαρκτοι.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έρμαια τις πολιτικής και φυσικής ηγεσίας οι συνδικαλιστές παρτακηδες. Επιτέλους σταματήστε τις αποσπάσεις για τους ημέτερους, δείτε τις πραγματικές ανάγκες ανά νομό και επιτέλους μεταθέσεις και αποσπάσεις ξεχωριστά για ανακριτικους ή μη. Τα ΜΑΤ να στελεχώνονται από μη ανακριτικους και όχι από αστυφύλακες εκ των πανελληνίων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στελέχωστε ΥΑΤ και ΥΜΕΤ με Ε.Φ και Σ.Φ και υποχρεωτικά κάθε Αξιωματικός να κάνει Αξ.Υπ. Μόνο στην ΕΛ.ΑΣ γίνεται ο προϊστάμενος να μην ξέρει τη δουλειά του υφιστάμενου του...ξεχαστε βαθμολογία κτλ .... δεν υπάρχουν πλέον Αστ/κες...με μια αύξηση όλα λύνονται! Πριν 20 χρόνια έκανε κουμάντο Ο Αρχ/μας και τώρα δεν υπολογίζει κάνεις κανέναν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περιμένετε κύριε να σας δώσουν τα ρεπό σας οι συνδικαλιστές...