Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς: Η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπο μας


Ανάρτηση του Προέδρου των Συνοριακών Έβρου


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπο μας. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι μεγίστης σπουδαιότητας. Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι ως «Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου» για την Ε.Π.Α.Θ. (Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης) η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων -κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας. 

Προσφέρουμε τον οβολό μας για να συνδράμουμε στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του νομού. Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, ας σταθούμε για μια ακόμη φορά αρωγοί, καθώς ΜΟΝΟ μέσω της συλλογικής προσπάθειας και αλληλεγγύης, μπορούμε να συνεισφέρουμε καθοριστικά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

 ΥΓ Οι κουμπαραδες από σήμερα βρίσκονται στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας. Επίσης αύριο κουμπαράς θα βρίσκεται στο κατάστημα Mikel στην Αλεξανδρούπολη για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια