Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις


Πέντε άνδρες και δύο γυναίκες συμμετείχαν σε σπείρα που έκανε διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, αλλά τα μέλη της ήταν και κλεπταποδόχοι, καθώς σε αυτούς κατέληξε η λεία διαρρήξεων που διέπρατταν δυο Έλληνες οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δυο σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου και Λάρισας που επιστράτευσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου μετά τις συλλήψεις των δραστών για να ερευνήσουν τα σπίτια τους και έναν υπαίθριο χώρο κοντά σε ένα από αυτά, ξετρύπωσαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 50,7 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά χάπια, μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και τρεις ζυγαριές.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη τρεις τηλεοράσεις, μια οθόνη υπολογιστή, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα ηχείο, έναν ενισχυτή, μια μπαταρία αυτοκινήτου και 1.950 ευρώ. Όπως εξακριβώθηκε, τα είχαν κλέψει οι αναζητούμενοι από ένα κατάστημα την κεντρική είσοδο του οποίου διέρρηξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που διέρρηξαν αμέσως μετά.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Μαζί τους παραπέμφθηκαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που συνελήφθησαν με μικροποσότητες ηρωίνης που είχαν προμηθευτεί από μέλη της σπείρας.

Μάνος Τσαγκαράκης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια