Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απειλητικό μήνυμα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα


“Θανατος στην Νέα Δημοκρατία” έλεγε το απειλητικό μήνυμα  το οποίο έγραψαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα, στη Θεσσαλονίκη.




Σύμφωνα με το grtimes.gr, η επίθεση έγινε την ώρα της πορείας κατά του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου που συμμετείχαν στην συγκέντρωση, βγήκαν από την πορεία και έγραψαν το σύνθημα στην πόρτα του κτιρίου.




  Αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που το γραφείο του βουλευτή δέχεται επίθεση, αφού πριν από περίπου δύο μήνες άγνωστοι έριξαν μαύρες μπογιές έξω από το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα.

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκαν σήμερα στο γραφείο του βουλευτή Α Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκα με απειλητικά συνθήματα και στο γραφείο της βουλευτού Κορινθίας κ. Σούκουλη με γκαζάκια. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις συγκεκριμένες ενέργειες και αναμένουμε το ίδιο και από τα υπόλοιπα κόμματα. Η Δημοκρατία και όσοι την υπηρετούν δεν εκβιάζονται και δεν εκφοβίζονται από τους εχθρούς της».

 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια